Horoscopul zilei 23 Ianuarie 2021

Astăzi ziua va aduce energie bună celor care îndrăznesc și nu îi avantajează pe cei care se autosabotează!

O zi de schimbări benefice pentru cei benefici!

Berbec

O zi care îți deschide pofta de drum și de negocieri. Vei realiza multe discuții interesante și dimineață probabil niște persoane care nu răspund sau care te ignoră. Ai nevoie de curaj și nu ți-e benefic dacă vei ”face pe naivul”.

Un weekend de drumuri în care trebuie să fii peste tot.

Taur

Sâmbăta este ziua ta preferată, știm! Astăzi cu atât mai mult, o zi de cheltuieli și shopping, investiții sau calcule financiare. Te gândești intens la soluții și ele vor și veni către tine; propuneri profesionale și nu numai!


Gemeni

Luna va tranzita semnul tău pe parcursul acestui weekend. Vei fi mai sensibil decât zilele trecute și vei onora propria ta existență. Te vei ocupa de tine și mai ales de starea ta emoțională. Ai nevoie de un bust de energie și de plus de idei!


Rac

O zi care te va ține acasă și un weekend de odihnă. Ai foarte multe întrebări la care vrei să îți răspunzi și vei căuta să te concentrezi asupra lor. Ai nevoie să îți conservi energia!


Leu

O zi de planuri și mobilitate. Viitorul te strigă pe nume și vrei să reușești în mai multe zone de lucru. De aceea ai putea face un bilanț și o reorganizare a obiectivelor tale. Prioritar va fi să te concentrezi pe cele mai importante idei și ulterior vei găsi și oamenii de care ai nevoie.

Fecioară

O zi de mare reformă personală și un weekend plin de căutări. Vrei să îmbunătățești totul în viața ta și ai nevoie de mai mult respect. Vei căuta confirmări de la cei câțiva importanți pentru tine și te vei lovi de momente de neîncredere.

Balanță

O zi în care organizarea poate fi și pentru tine un punct forte. Trebuie să acorzi mai mult timp idealurilor tale cele mai mărețe și ai nevoie de idei noi. Revino către ghizii și mentorii tăi.

Și înveți și predai!

Scorpion

O zi care te va răscoli profund și un weekend ”de pomină” pentru tine. Ai prea multe emoții și nu te poți concentra pe ceea ce trebuie. În plus, atenție la karmă și ce atragi pe karma ta! Dacă nu atragi ce îți dorești probabil că ai ceva de corectat în mentalitatea ta!


Săgetător

O zi cu dureri de spate. Pe de o parte dezechilibrul din cuplu, pe de altă parte nervozitatea și neînțelegerile. Evită conflictele pentru că mai rău îți faci! Învață să gestionezi prin diplomație sau prin spirit armonios. Doar asta va vindeca durerile cu adevărat!

Capricorn

O zi de muncă îți va veni mănușă, chiar dacă este weekend și ar trebui să fii atent și la sănătate și la treburile personale. Dar cum uneori prioritățile depășesc limitele, iată mai faci excepții de muncă prelungită…fără limite! Atenție însă la epuizarea mentală.

Vărsător

Vărsătorul este ultimul pas spre primăvară, așa și weekendul tău! Mai ai pași de făcut spre prieteni pentru a simți că trăiești, întinerești. Ai nevoie de multă mobilitate și vrei compania oamenilor inspirați.

Un weekend de distracție și de joacă, după reguli de moment!

Pești

O zi de dificultăți și multe de făcut. Pentru toate cele lăsate nefăcute, ai putea avea acum tot felul de piedici. Rolul lor este de a te motiva să fii mai concentrat și mai rațional.

Un weekend de familie și căldura ei!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: