Horoscopul zilnic, 22 Ianuarie 2021

O zi în care ne căutăm bucuria, deși ironia nu ne dă pace!

Astăzi, așa ca pentru începutul de weekend suntem puși pe glume și ironii. Semnele de foc sunt mai slăbite, iar cele de pământ mai determinate.

Berbec

Ești foarte hotărât să câștigi; pe orice plan al vieții tale. Vrei să guști bucuria care să încununeze toate eforturile tale și vrei continuitate în rezultatele tale.

Dacă adesea erai obișnuit să nu duci toate lucrurile până la capăt, iată, de astăzi schimbi optica.

Taur

O zi care te găsește puternic și pus pe realizări. Vrei să strălucești și să fii apreciat oriunde mergi și cu oricine ai dialoga. Ai nevoie de o putere în plus și de respectul celor pe care îi admiri.

Gemeni

O zi de ordine și determinare. Nu spui nimănui ce planuri ai, ba mai mult, spui exact pe dos. Nu uita că totul stă în puterea ta și că vei putea găsi orice soluții și orice răspunsuri. Ești pe un val aparte. Amintește-ți de mentorii tăi și de calitățile tale ca mentor/ ghid.

Rac

O zi care te readuce cu picioarele pe pământ. Vrei să îți împlinești dorințe și ești pregătit să guști și mierea și ciocolata acestor vremuri. Te-ai săturat de rănile trecutului și cu ajutorul persoanei iubite poți avansa mulți pași înainte.

Leu

O zi care îți mai aduce stres. Mai ales că te simți dat la o parte și în cuplu și în carieră. Parcă ai slăbit în putere. Ai nevoie de socializare și de respectul superiorilor tăi.

Fecioară

O zi care te ridică în vibrație, deși te obosește cu presiune care o aduce. Ești în căutarea unor soluții pe termen lung, care nu se potrivesc rutinei tale. Ai de făcut unele alegeri.

Balanță

O zi care îți stârnește dorința transformării. Vrei mai multă senzualitate în viața ta și pare destul de rară. Faci glume cu prietenii, deși în sinea ta încă nutrești a flirt și pasiune.

Un final de săptămână plin de secrete.

Scorpion

O zi de romantism sau de căutări. Vrei alte colaborări și ai nevoie de parteneriate durabile. În cuplu ești însetat de senzații. În casă ești nervos. Parcă nimic nu este pe placul tău astăzi. De fapt ai nevoie de un plus de artă!

Săgetător

Dacă Balanța vrea senzualitate și Scorpionul artă, este clar că ai și tu nevoie diferite în acest moment. Te vei surprinde căutând tot felul de soluții mici! Nimic măreț nu ți se arată astăzi. Probabil nu ai energie pentru lucruri mărețe.

Capricorn

O zi care te poarte pe energii diferite. Noroc de prieteni care te coboară cu picioarele pe pământ. Ai vrea să faci o investiție și pare că nu este acum momentul! Mai în primăvară!

Vărsător

Aspectele zilei îți aduce contradicții și tensiune din partea cuiva drag, căruia nu îi poți rezista. Ai o investiție de făcut și discuțiile sunt la masă. Doar că din partea ta este mai degrabă masa tăcerii.

Ești ironic și fără poftă de rutină, ai vrea să faci lucruri după bunul chef. De aceea și cei încăpățânați din jurul tău pun un fel de presiune asupra ta.

Pești

O zi de drumuri și cheltuieli. Apoi poți petrece weekendul după starea de spirit. Pentru astăzi însă ai nevoie de mobilitate și de multă răbdare.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: