Horoscopul zilnic, 21 Ianuarie 2021

O ZI AGITATĂ LA PROPRIU ȘI LA FIGURAT! Trebuie să ne întoarcem la valori și natură.

Lupte și conflicte, schimbări și lipsa schimbărilor, confort și dorință de confort, toate se contrazic în interiorul și în exteriorul nostru. Este o zi care naște conflicte pe teme financiare, dar și dorințe, gelozii.

Berbec

Trebuie să găsești soluții și lumina ascunsă în întunericul datoriilor și cheltuielilor. Ai o zi de multă activitate și multă acțiune. Trebuie să te pregătești de schimbări și răsturnări de situații pentru a face lucrurile durabile și în acord cu natura!

O zi de întoarcere la valoare și… la ecologie, de ce nu! Atenție la accidentări care aduc pagube!

Taur

O zi de atenție pentru tine! Nu exagera, nu te agita, nu te grăbi. Ai o schimbare de personalitate care ți-ar fi foarte benefică, dacă o vei aborda cu calm! Fii demn de valoarea pe care vrei să o ai și ferește-te de agitație! Zi de acțiune și de mare revoluție personală. Nu repeta greșelile trecutului. Găsește lumina din interiorul tău!

Atenție la accidentări din propria neatenție sau grabă!

Gemeni

Și tu ai o lumină de descoperit în întuneric! O lumină strălucitoare și puternică din subconștientul tău! De care poți depinde ca sănătate pe termen lung. Atenție la pornirile interioare, la starea de spirit schimbătoare și la tot felul de oscilări și agitații, conflicte! Fă pace cu tine!

Atenție la accidentări din stările de la o extremă la alta sau amețeli, leșin, vertij!


Rac

O zi agitată și pentru tine și pentru obiectivele pe care vrei să le realizezi. Până ieri erai în calmul tău și în emoțiile tale; acum ești pus pe acțiune și nu ai răbdare o secundă în plus! Recomandarea zilei: simplifică lucrurile și caută valoarea în lucrurile simple, lumina în ajutorul pe care îl poți cere și primi sau chiar în ajutorul pe care singur trebuie să ți-l oferi!

Atenție la accidentări de opinii și la frici!


Leu

Uneori lucrurile cele mai conflictuale pot fi cele mai întunecate. Astăzi vei descoperi că undeva în toată umbra celor cu care te-ai certat stă să explodeze o lumină orbitoare, care te surprinde! Ai tensiuni posibile la serviciu sau vești neplăcute de la unul dintre părinți.

Atenție la accidentări la serviciu!

Fecioară

Ai și tu o lumină de găsit; ea stă ascunsă în cele mai contradictorii locuri. Ai de căutat lumina pentru a crește și evolua și trebuie să renunți la confort pentru a te pune pe acțiune. Și ce acțiune!!!

Atenție la accidentări din exces/e!

Balanță

O zi în care trebuie să cauți și tu lumina ascunsă. O lumină spirituală și una bine ascunsă în profunzimea lucrurilor. Trebuie să tai răul de la rădăcină pentru a lăsa lumina să strălucească!

O zi de agitație, plină de transformare profundă, revelații și pentru parte dintre nativi, atenție la sănătatea endocrină, hormonală!

Scorpion

Ai și tu o lumină de văzut, în ochii persoanei iubite sau când vei da la o parte întunericul din cuplu!

Atenție la accidentarea persoanei iubite sau la conflicte în cuplu!


Săgetător

O zi de extreme și agitație obositoare sau chiar periculoasă. Atenție la starea de spirit, la sănătate și la rutina ce se cere reformată. O zi recomandată pentru o organizare în care greșelile trecutului nu își mai au rostul!

Atenție la accidentări la serviciu!


Capricorn

Ai și tu o lumină de găsit astăzi. Multă agitație până o vei zări! Pentru că ea este în preajma ta, în imediata ta apropiere, în spații vecine! Fii prietenos și creativ!

Atenție la accidentări emoționale!

Vărsător

O zi care aduce o lecție de personalitate. Bărbații zodiei, atenție la sănătate! Pentru a găsi lumina pe care o cauți va trebui să te întorci către cei dragi sau să o cauți în trecut, în urmă cu 4-9 ani, când nu știai valoarea lucrurilor pe care o știi acum!

Atenție la accidentări acasă sau la neplăcerea cuiva drag.

Pești

Ai și tu o lumină de găsit prin schimb de idei și prin dialoguri, indiferent cu cine și cât de scurtă ar fi durata lor. O zi în care agitația poate fi cu neplăceri. Nu intra în conflicte și învață să asculți, să auzi!

Atenție la accidentări la drum, nu fi agitat în trafic!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: