Filme bune pe Netflix, mai puțin cunoscute și aproape deloc promovate

Când cauți filme bune pe Netflix de cele mai multe ori deznodământul este același. Ori începi 2-3 filme artistice, pe care ulterior le abandonezi, ori sfârșești prin a continua să vizionezi un alt episod din serialul tău maraton. Bine, înainte de asta, arunci o privire peste noutăți, peste top-ul zilei și verifici ce seriale de succes de pe Netflix au episoade noi.

În orice caz, atunci când descoperi singur un film pe Netflix, care îți place și nu ți-a fost sugerat și nici recomandat, ai senzația că ai descoperit o comoară.

Îți prezentăm un top de filme bune pe Netflix, mai puțin cunoscute, pe care să le urmărești în ianuarie 2021, în serile lungi de iarnă.

Film pentru adoleșcenți, pe Netflix – “The Bling Ring / Hoții de celebritate” (2013)

Regizat de Sofiei Coppola, fiica lui Francis Ford Coppola, “Hoții de celebritate” este un film despre adolescenți și tineri.

Un grup de adolescenți duc obsesia pentru faimă, celebrități hollywoodiene și adrenalină la un nivel periculos. În perioada 2008-2009 gruparea “The Bling Ring” jefuiește casele mai multor celebrități ajutându-se de internet. Una dintre victime este chiar Paris Hilton, care apare în acest film. Emma Watson, pe care o știți din seria Harry Potter, joacă rolul fetei rele.

Filme Netflix, thriller – “The Operative”

“The Operative” (2019) îți arată viața unui spion Mossad infiltrat în lumea arabă. Ai suspans și dragoste într-un triller cu final neașteptat, iar în rolul principal pe Diane Kruger.

Filme bune Netflix, comedie -The Hundred Foot Journey / Război în bucătărie (2014)

Dacă ești genul care apreciază o comedie simpatică și un film cu peisaje superbe, într-o seară geroasă de ianuarie, îți recomandăm “Război în bucătărie”.

Mai exact, povestea unei familii de indieni proaspăt stabilite într-o localitate de provincie din Franța. Aceștia pun pe picioare o afacere micuță, un fast-food cu specific indian. O fac însă fără să ia în calcul că, peste drum de ei, există deja un restaurant cochet a cărei proprietară este Madame Mallory (Helen Mirren). De aici conflictul și numeroasele situații amuzante care se nasc.

Thriller de groază Netflix, franțuzesc – Furie / Get In / E casa mea! (2019)

La întoarcerea din vacanță, o familie liniștită cu un copil descoperă că nu mai pot intra în propria locuință. Cei pe care i-au lăsat să locuiască în casă, în lipsa lor, au profitat de o scăpare din acte și nu le mai permit să revină în cămin. Familia ajunge să locuiască într-un parc de rulote.

Film pe Netflix despre femei puternice – The Wife (2017)

Un film bun pe Netflix, mai puțin cunoscut este “The Wife”, cu Glenn Close într-un rol magistral, pentru care a primit numeroase premii și o nominalizare la Oscar. Profund și bine jucat, filmul aduce în atenție problema soției care stă în umbra bărbatului celebru. Află cum va acționa ea și ce plan va pune în practică în cel mai important moment al vieții lui.

Film Netflix – drama emoționană – Okja (2017)

Regizat de Bong Joon Ho, coreeanul care a luat Oscarul în 2020 pentru “Parasite”, “Okja” poate fi trecut la categoria capodopere. Atât ca poveste, cât și pentru regie și joc. “Okja” este o dramă emoționantă, care atinge un subiect sensibil: exploatarea animalelor.

Un porc modificat genetic ajunge să fie crescut de o fetiță. Când firma care l-a produs decide să îl ia înapoi, pentru fetiță începe o aventură, în încercarea de a-l salva. Un film pentru cei mici și cei mari, un film bun pe Netflix, care, din păcate, nu s-a bucurat de promovarea pe care ar fi meritat-o.

Netflix, film franțuzesc de dragoste – The Boss’s Daughter (2015)

“The Boss’s Daughter” este o dramă romantică puternică, cu o poveste simplă și fantastic de bine jucată. Ea e fiica patronului, el un simplu muncitor care vrea să ajungă cineva. Cei doi ajung să se îndrăgostească nebunește unul de celălalt. O poveste de iubire care crește și crește sub ochii noștri, în cel mai firesc mod și cum numai în dragoste se poate întâmpla.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: