Rina, prăjitura de dietă

Ești la dietă și poftești la ceva dulce? Simți cum nevoia de zahăr crește și regimul tău de slăbit pare să fie în pericol? Prepară-ți rapid desertul Rina- prăjitura de dietă.

Nutriționiștii spun că secretul unui diete de succes este anticiparea. Să fii mereu cu un pas înaintea senzației de foame, să nu stai nemâncată, iar când simți că poftești la ceva dulce, să te îndulcești cu un desert fără zahăr.

Rina, prăjitura de dietă este cel mai apreciat „dulce” fără zahăr. Acest desert simplu are puține calorii și te ajută să depășești poftele normale.

Pentru a prepara Rina, prăjitura de dietă, nu trebuie să fii as în bucătărie. Modul său de preparare este atât de simplu încât, desertul rapid ar putea fi făcut și de un copil de școală primară.

Ingrediente pentru blat – Rina, prăjitura de dietă

  • 4 banane bine coapte;
  • 40 de gr. de nucă de cocos;
  • 20 de gr. de stafide.

Ingrediente pentru umplutură – Rina, prăjitura de dietă

  • 5-6 mere;
  • scorțișoară după gust;
  • 20 de gr. stafide;
  • 20 de gr. de alune nesărate sau semințe/nuci.

Mod de preparare:

Se pasează bananele foarte bine și se amestecă cu nuca de cocos și stafidele. Compoziția obținută se toarnă într-o tavă de dimensiuni potrivite (de chec sau rotundă, de tartă) pe care o tapetăm cu hârtie de copt. Tava se introduce la cuptorul preîncălzit și se coace 20 de minute, la 200 de grade.

Merele se dau pe răzătoare și apoi se călesc împreună cu scorțișoara. Se țin la foc mic, până când sucul merelor se va evapora. Când este gata, oala se ia de pe foc și se adaugă în compoziție stafidele și cele 20 de gr. de alunele (semințele sau nuci).

Compoziția se toarnă peste blatul copt și tava se introduce din nou în cuptor, pentru încă 20 de minute.

Rina se împarte în patru părți egale și se servește la micul dejun, alături de fructe.

Gustul prăjiturii este ușor diferit față de cel al unei prăjituri normale, care conține zahăr rafinat. Deloc sofisticată,  prăjitura de dietă, îți va potoli pofta și te va ajuta să continui regimul de slăbit.

Poftă bună și să ne spui cum ți-a ieșit!

 

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: