Horoscop zilnic, 20 Ianuarie 2021

De astăzi Soarele va intra în zodia Vărsătorului și ne va oferi altă strălucire și alte energii, interese, idei!

Vibrația Vărsătorului ne este deja subliniată de câteva planete, iar de astăzi, pentru o lună întreagă, ea va deveni vibrația principală a fiecăruia. Inima iernii se încălzește și ne aduce nevoi și preocupări noi. Se vor accentua dramele interioare pentru a le vindeca. Vom pune mult mai mult accent pe prietenie și pe creativitate. Vom vrea lucruri noi, vom vrea lucruri diferite și vom căuta senzaționalul, unicul, avangarda!

Berbec

O zi de schimbări și de revenire la independență. Vrei cu toată inima să te simți liber și să te ocupi după cum vrei, de ceea ce vrei și când vrei. De acum vei putea trece ușor de la o extremă la alta și poți răscoli obiectivele în funcție de dorințe și de setea ta de viață. Te vei întoarce pe o parte diferită, care să îți permită să ajungi acolo unde vei dori, cu toată determinarea la purtător!

O perioadă de revoluționare a prieteniilor tale și efort pentru multe schimbări.

Taur

O zi de tensiune profesională, dar și un final de săptămână glorios. Doar cei care nu vor nu reușesc acum! Pe orice plan, în orice domeniu. Simplifică lucruri și fii dispus la schimbări.

O perioadă de mari transformări profesionale dar și vream lecțiilor de personalitate!

Gemeni

Te vei apuca de învățat ceea ce te va ridica pe toate piedestalele pe care vei dori să ajungi. Te vei decide greu ce-i drept, dar din aproape în aproape vei schimba foarte mult stilul tău de viață. De azi începând ai poftă să știi totul și să ai mereu dreptate. De azi începând vrei să simți succesul adevărat! Așa cum nu a avut nimeni în familia ta de până acum, nici chiar tu!

O perioadă de maximizare și potențial mondial.

Rac

Ai o zi de răsturnări și de revoluționare. Vei traversa tot felul de momente care te va ține ocupat mulți ani de aici încolo. Ecoul va fi din ce în ce mai puternic și durabil, dar, a drept vorbind nu ai o direcție clară. Vrei să afli ceea ce nimeni până la tine nu a aflat. Vrei să descoperi ceea ce nimeni nu a descoperit! Vrei să fii mai bun decât un psiholog, mai credincios decât un preot și mai autentic decât vreodată ai fost!

O perioadă de spiritualizare stă să îți deschidă poarta pentu mari transformări în viața ta, timp de 3 ani.

Leu

O zi de redescoperire a celorlalți. A celor ca tine și a celor care îți completează personalitatea. Noi domenii de interes și noi colaborări. De astăzi te gândești intens la căsătorie, la parteneriate și la mari proiecte de echipă.

O perioadă de raportare la ceilalți și de avansare de la condiția ta inițială la cât mai sus. Lupte și revolte intense în viața ta sau în personalitatea ta, dar mai ales în relația de cuplu. Tu ești cel care trebuie să învețe!

Fecioară

O zi care schimbă totul în viața ta. Altă rutină, alte reparații, alte obiective. Vrei să începi un job nou, în plan creativ sau în mediul online. Proiecte noi ce îți vor schimba viața, în timp. Ai nevoie să repari, să îngrijești, să vindeci. Vrei să vezi împrejurimile și înrudirile muncii tale.

O perioadă de ridicare prin schimbări hotărâte și o revoluție a vieții tale de zi cu zi!

Balanță

O zi care va avea ecou pe termen lung și foarte lung. Prietenii, copii și pasiunile îți vor zâmbi cu sufletul. Ai nevoie să aduci mai multă joacă în viața ta și vei realiza noi prietenii. Creativitatea și crearea de sine, timpul liber și iubirea de sine vor avea mai multe de zis în viitoarea lună, dar și în următorii ani.

O perioadă de pasiuni creative și de creație intelectuală. Vrei să te aventurezi mai mult și mai intens.

Scorpion

O zi care îți va aduce nenumărate variante de idei și o nestatornicie în stările tale de peste zi. Vrei altceva și nu doar pe un anume domeniu de viață. Vrei să fie totul mai simplu! Ai nevoie de confirmări pentru a porni pașii cu determinare și de aceea te vei îndrepta spre cei dragi. Doar că, cei dragi îți vor da o lecție. Probabil una pe care trebuie să o înveți.

O perioadă de lecții de personalitate, mai ales prin prisma celor apropiați. Nu ai stare și nu îți găsești locul. Poate ai și tu o vină!


Săgetător

O zi care îți va aduce apetitul noilor descoperiri. De la mare la mic, de la totul la modest. Nu înțelegi probabil nici tu de ce așa! Probabil că în trecut ai trecut prea repede peste anumiți pași sau ai sărit etape. Iar acum trebuie să integrezi acele informații prin care ai trecut superficial.

O perioadă de Studiu online și aprofundare intelectuală.

Capricorn

O zi care dă startul unei lumini noi în viața ta financiară și personală. Vei dori să te bucuri mai mult de ceea ce ai și vei vrea să te întorci la ceea ce ai și ceea ce e sigur. Vrei să umpli anumite goluri și să transformi independența în altceva. Probabil în dependență!

O perioadă de răsturnări în ceea ce privește stilul de viață! Vrei să fie totul mai excentric în prezentul tău.

Vărsător

O zi cu aspecte aparte. De astăzi vei rupe orice bariere și vei depăși orice limite; personale mai ales. Ești foarte preocupat de tine și de cine ești, cine vrei să devii și înveți din nou să vorbești și să mergi. Reconfirmarea personalității și interesul pentru independența și autonomia încă neavute cu adevărat.

O perioadă de accent pe tine ca individ și de maximă potențializare. Vei construi, vei iniția, vei crea!

Pești

O zi de preocupări privind terminarea unor lucruri și finalul unui ciclu. Te vei pune de astăzi în serviciu propriei tale persoane și a propriului tău subconștient. Vrei mai multă independență în sinea ta și mai multă libertate interioară.

O perioadă de vindecare și de terapie și auto-terapie!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: