Horoscopul zilei 19 Ianuarie 2021

Astăzi trebuie să ne vindecăm de dependența de suferință!

Uneori suntem mai sensibili, alteori mai fragili și uneori mai îndoliați, așa astăzi! Fiecare are un doliu de purtat, un post sau o tensiune care îi roade energia.

Berbec

O zi în care trebuie să te vindeci de suferință. După ce anul trecut te-ai deblocat, ieri ai avut o criză de adolescentin, astăzi trebuie să vezi pe fața ta cât ești de dependent de suferință și cum îți duci doliul pe picioare. Ai nevoie de ceilalți și de bucurii pe care să le împarți cu ei!

Îți place să le faci pe toate singur și iubești autonomia, dar iată când doliul apare, toate acestea nu te încălzesc cu nimic. Nu ești o insulă, fii sociabil și prietenos!

Taur

O zi de doliu și pentru tine. Diferența este că îl ascunzi bine și nimeni nu știe cât de mare este suferința în tine! Ar fi de preferat să discuți cu un psiholog!

Gemeni

Pentru tine dependența de suferință nu este o prea mare problemă momentan pentru că ești fixat pe viitor și rănile trecutului, sau fantomele lui, nu îți umbresc ziua mai deloc! Ești însă pus pe proiecte mărețe și poți sfătui pe cei din jurul tău care sunt afectați!

Rac

O zi de lecții de personalitate ce vin către tine dinspre serviciu sau din societate. Suferința altora te poate influența și poate să îți arate cât ești de fragil de fapt! Iar dacă deja te-ai vindecat, atunci poți avea ceva proiecte sociale în vindecare socială sau ajutor social.

Leu

O zi de cunoaștere foarte profundă și de schimbare rapidă a psihologiei de viață și a ideologiilor personale. Factorul suferinței este pentru tine un domeniu de noi preocupări în care vrei să găsești medicamente și răspunsuri.

Fecioară

O zi care îți subliniază o suferință foarte profundă și multă răscolire interioară. Este un doliu spiritual pe care îl simți și pe care nu știi cum să ți-l explici. Este benefică rugăciunea, meditația și să dedici timp spiritului tău, care are și el luptele și răscolirile lui!

Balanță

Pare că suferințele tale sunt de fapt suferința celorlalți. Trebuie să aduci frumosul acolo unde persoana iubită suferă și să refaci armonia în doi. Eforturi de înțelegere și de prezență!

Ai nevoie de multă energie pentru a-i motiva și pe ceilalți!

Scorpion

Atenție la sănătate! Dorurile și suferințele tale și-au făcut loc în structurile tale și ar putea să te îmbolnăvească! Atenție la tensiune și la vertijuri sau la palpitații! Nu te epuiza!

Săgetător

O zi de pansamente și de răbdare pentru prietenii tăi. Doliul tău este legat de lipsa de apreciere din partea tatălui tău. De unde rezultă și o stare a ta de lipsă de putere. Ai nevoie să te iubești cu adevărat și să faci cu încredere ceea ce îți place. NU te avânta în aventuri pentru că nu ele sunt răspunsul rănilor tale!!!

Capricorn

Ai și tu un doliu al tău, legat de tată sau de cineva apropiat! Ai nevoie de calm și de căldură pentru a-ți vindeca rănile. Poate chiar din copilărie se trage o suferință încă nevindecată, iar pentru cei care nu au fost recunoscuți de tată poate fi o zi foarte grea! Suferință din cauza familiei sau lacrimi acasă!

Vărsător

O zi de terapii, în care tu ești terapeutul. Vei discuta astăzi cu multe persoane care suferă și vei fi pe post de vindecător. Deși ai și tu o rană a ta privind frații sau surorile, pe care o poți vindeca dacă vei face primul pas!

O perioadă de studiu și căutări de răspunsuri!

Pești

O zi de suferințe și dolii și pentru tine. Doar că, spre deosebire de multe alte zodii, tu ești parcă mai puternic în fața durerii. Dar ai și tu lipsa ta de bucurie care îți aduce nori pe cerul personal! Ai nevoie să faci mai multe lucruri care te fac fericit și să găsești mai multe plăceri și bucurii în fiecare zi!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: