Horoscopul zilei 18 Ianuarie 2021

Astăzi este într-adevăr o zi de lucruri și energii noi, așa ca de început de an!

De Luni un nou start și noi proiecte!

Berbec

La tine totul este mai energic, dar atenție la frica de respingere și la crizele de adolescență prin care poți trece. Ești într-o zi destinată noilor începuturi și e păcat să le începi prin victimizare și fragilitate.
Uneori ți-e foarte ușor să fugi, dar la fel de bine îți place și lupta! Atunci când lupți în loc să fugi te poți considera un învingător!

Taur

În sinea ta începutul de săptămână te enervează și ai multe conflicte interioare și lipsă de energie. Sau după caz o energie care doar te tensionează și nu te lasă să te concentrezi. Atenție la fricile care îți cer să le vindeci.

Gemeni

O zi de aventură și de planuri de viitor. Vrei să sfidezi; vrei să inovezi! Vrei să te întorci împotriva tuturor și să schimbi prin cunoașterea ta legile în univers! Ești pus pe fapte mari și pe mari invenții în viitor!

Rac

O zi de lecții de personalitate în care te lași dominat sau înveți să nu mai fii inert, submisiv. Atenție că trebuie să ai curaj și determinare pentru a evolua, mai ales că vei concura cu persoane mai puțin pregătite dar mai agile! Nu te speria ușor!

Leu

O zi cu energie de foc, așa cum îți place ție, însă atenție la lipsa de cunoaștere. Ai nevoie să te perfecționezi în anumite domenii și ferește-te de reacțiile infantile sau copilăroase.

Fecioară

Până ieri a fost pace, de astăzi te simți atacat sau provocat de tot felul de persoane sau de tot felul de energii. Poate că ți-ai pierdut îndemânarea de luptă sau poate sunt propriile tale energii care s-au murdărit între timp și ai nevoie de o curățare.

Balanță

O zi de răbdare pentru tine, mai ales în cuplu. Pare că persoana iubită are o cădere nervoasă sau face crize adolescentine. Nu te lăsa doborât de agitație și păstrează echilibrul talerelor tale.
Evită certurile și despărțirile. Nu uita, ești cel care menține echilibrul!

Scorpion

O zi de enervare la serviciu și multă agitație cam în orice. Așa este Lunea! De fapt ziua îți subliniază și ție că ai nevoie să te perfecționezi pe anumite planuri și să te purifici de anumite obiceiuri și energii!

Săgetător

O zi de gălăgie la propriu și la figurat, pentru tine. Ești tensionat și copii îți dau planul peste cap. De fapt, este o zi care îți cere să faci ceva constructiv și să te aventurezi în ceva distractiv. Gustul pentru risc este mereu prezent, dar nu mereu cu șanse de câștig!

Capricorn

O zi de bune planuri cu cei dragi, dar și cu răbdare față de ei. Vrei să fii autonom față de neplăcerile familiei și pare că reacționezi agresiv sau copilăros. Nedemnă de tine această atitudine!

Vărsător

O zi de aventură și de drumuri și ”călătorii” pline de efervescență și pasiune. Te poți aventura cu ușurință în noi căi și poți scăpa un pic controlul!
Ziuat te favorizează în toate ale întrecerilor și în câștiguri autonome!

Pești

Vrei și tu un plus de independență; financiară. Sau după caz, este ziua ta de plătit facturile! O zi de noi planuri financiare și de cumpărături, inclusiv!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: