Horoscopul zilei 17 Ianuarie 2021

Avem o zi de concentrare sau, după caz, lecții pentru cei care nu se concentrează.

Rațiunea, discernământul, luciditatea trebuie să primeze în acest an, de aceea avem din când în când zile în care ne amintim să păstrăm mintea limpede.

Berbec

O zi în care trebuie să te gândești foarte mult la tine și la propriile nevoi reale. Valoarea ta reală depinde de resursele tale reale. De aceea nu reușești să te validezi uneori! Nu face pe eroul când în interior ești aproape consumat.
Trebuie să fii sincer cu tine și să știi ce se ascunde în profunzimea ta!

Taur

O zi de realism și planuri de viitor la rece. Vrei să știi la ce să te aștepți și rațiunea își face loc în planurile tale de weekend. Ai nevoie de multă concentrare pe organizarea în detalii a proiectelor și priorităților. Deși ziua te poate ține ocupat cu emoții și vise idealiste.

Gemeni

Lecțiile de concentrare sunt valabile și pentru tine. Trebuie să alegi just pe ce anume subiecte vrei să te concentrezi. Uneori ai nevoie să le alegi și pe cele care nu îți plac!

Rac

O zi de bun augur pentru tine. Deși ai nevoie să te concentrezi și tu rațional pe anumite subiecte, totuși ziua ta este blândă. Finalul de weekend îți dă aripi să visezi cât mai sus și să dezvolți convingeri și idealuri cât mai înalte.

Leu

O zi de lacrimi probabil. Ai nevoie de calm și concentrare. Dacă nu, atunci probabil că vei prefera drama și după gustul inimii poți avea zi de rugăciune și meditație sau de beție și plânsete. De fapt ziua îți cere s te concentrezi pe semințe de cultivat.

Fecioară

O zi cu bucurii în cuplu sau poate cu distracție în doi. Dacă te poți abține de la capricii și vei face echipă bună cu persoana iubită, atunci vei reuși să te bucuri din plin de această zi. Pentru unii dintre nativi ziua le poate arăta cât de greu este să fii singur și mulțumirea să vină doar din plan profesional!

Balanță

O zi în care trebuie să faci ceva terapii. O zi terapeutică pentru tine! Ai nevoie să repari și să vindeci. În plus perioada vrea de la tine să te concentrezi pe a pune în practică ceea ce ai învățat.
Ideal ar fi să meditezi sau să călătorești, în plus ai mare nevoie de apreciere!

Scorpion

O zi de multe aventuri; și la propriu și la figurat. Prieteni și relaxare. Deși, pe fundal, în plan subtil, te preocupă foarte mult o situație nerezolvată probabil în plan financiar.

Săgetător

O zi de lecții personale. Trebuie să fii deschis să înveți diferite lucruri și să te schimbi ca atitudine. Personalitatea ta se aliniază în această lună cu nevoile tale familiale și de cuplu.

Capricorn

O zi de final de weekend plină de dialoguri și de întrebări. Fie mergi undeva pentru a găsi răspunsurile, fie citești și discuți până găsești ceva. Știm că îți place munca și că nu te poți opri!

Vărsător

Astăzi vei cheltui bani după starea inimii. Ai nevoie să te întărești moral, pentru că în familie ceva nu este în regulă. De aceea vei căuta substitute.
Atenție la agitația din casă și la sănătatea cuiva din familie.

Pești

O zi de Duminică ce te pune pe planuri. Vrei să te afirmi și ai nevoie de confirmări și validări. Unii dintre nativi pot sta în forul interior preocupați să își bandajeze rănile. Alții pot prefera un viciu, iar alții pot avea tot felul de reproșuri. Este nevoie să schimbi și tu la tine lucruri și să te concentrezi; pe familie!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: