Horoscopul zilei 16 Ianuarie 2021

Astăzi este despre copii, inocență, crize de adelescenți și idealuri din copilărie.

Soluția zilei vine cu următoarele energii: intuiția și idealurile puse la pachet cu dorința de confort și cu organizarea proiectelor! O zi care poate învârti motoarele să aducă energii benefice.

Berbec

Astăzi vei umple multe goluri pe care le aveai. Intuiția îți va aduce semne în plus. Copilul din tine dorește câteva lucruri în plus. Ai nevoie să redai inocența înapoi copilului din tine.
Bucurii în acțiunile tale și zi de cheltuieli sau planuri financiare.

Taur

Ai și tu astăzi criza ta de adolescență. Mai ales pe frica de a pierde confortul sau de a rămâne sărac. Ai nevoie de mai multă organizare și de a-ți asculta intuiția!

Gemeni

O zi de lecții de personalitate. Nu face pe naivul în fața celor care se comportă precum unii copii capricioși! Ai nevoie de respectul celor care …pare că nu știu să îl ofere! Aici va fi lecția ta.

Rac

O criză de adolescent și tu ai astăzi. Ai de vindecat sentimente și programe de autodepreciere, care nu te lasă să evoluezi!

Leu

O zi în care Egoul tău este ca un copil răsfățat pregătit să ”dea cu tine de pământ”! Atenție așadar la cât de mare este puterea egoului tău asupra personalității tale și mai ales asupra copilului din tine.

Fecioară

Astăzi pentru tine este o zi de răbdare în cuplu. Persoana iubită are multe capricii și este destul de răsfățată; nu trebuie să o iei personal! De fapt ai și tu de învățat ceva de acolo.

Balanță

La serviciu astăzi, asta în cazul în care lucrezi, pare că toată lumea se copilărește. Ai tot felul de interacțiuni cu persoane nemulțumite.
Ți-ar fi benefic să pui un pic de răsfăț în rutina ta sau să redescoperi inocența.

Scorpion

Copilul din tine este pus pe joacă. Fii deschis la tot felul de acțiuni creative și adună-ți prietenii aproape.

Săgetător

O zi de lecții personale! Cineva din familie reacționează copilărește și tu ai o vină pentru că l-ai frustrat! Vezi cum poți repara situația și schimbă pe viitor modul de comunicare.

Capricorn

Astăzi ai de povestit despre idealurile tale și de dialogat pe teme utopiste. Ai nevoie de concentrare. Multe de făcut și ceva drumuri importante.

Vărsător

Banii tăi sunt astăzi un subiect tabu. Vrei să îți cumperi multe și ți-a rămas în gând nu știu ce jucărie. Ai planuri de investiții poate într-un business pentru copii!
Ai câteva idei de business ce se pot realiza ușor.

Pești

Ai tu mai mult ca oricând poftă de răsfăț. Iar dacă nu îl vei primi vei reacționa ca un copil capricios care are nevoie să crească. Ideea ar fi: oare tu ai nevoie să te maturizezi sau oare copilul din tine se simte sufocat de responsabilități?

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: