Manechin pentru o zi! Fostul fotbalist, Florentin Șerban, reinventat vestimentar de stilista Adina Buzatu

Fostul fotbalist, Florentin Șerban a devenit manechin pentru o zi și model al stilistei Adina Buzatu.

Cum devii din admirator fidel al unui brand, model de ocazie și manechin lui pentru o zi? E simplu! Uneori, poți avea norocul ca un profesionist să îți lanseze provocarea! Florentin Șerban, fost fotbalist actualmente profesor de sport și antrenor personal, și-a satisfăcut dorință, ajutat de stilista Adina Buzatu.

Zilele trecute, sportivul a renunțat la hainele lejere și pantofii săi sport, pentru a îmbrăca 5 ținute vestimentare „Trends by Adina Buzatu”. Stilista i le-a alcătuit special pentru a-i defini personalitate. Când a acceptat provocarea, fostul fotbalist a dat uitării gusturile sale vestimentară și s-a lăsat transformat din cap până în picioare. Adina Buzatu a gândit ținute casual, de zi și de seară.

Transformarea a fost pe măsura așteptărilor, așa că “modelul” a beneficiat și de o ședință foto.

Îmbăcat în hainele asortate din punct de vedere cromatic și al texturii materialelor, la finalul shooting-ului, fotbalistul afișa o nonșalanță atrăgătoare. Schimbările puteau fi sesizate din punct de vedere vizual, ca aspect estetic, cât și în atitudine.

O piesă asortată cromatic sau un accesoriu, fac toată diferența

Cu toții știm că oamenii te judecă după felul cum ești îmbrăcat. Durează câteva secunde să radiografiezi o ținută și majoritatea dintre noi facem acest lucru involuntar.

Dintr-o singură privire, scanăm vestimentația și avem senzația că l-am citit pe jumătate pe cel aflat în fața noastră. Bineînțeles, este vorba doar despre o primă impresie, pe care, ulterior, în majoritatea cazurilor ne-o schimbăm. Obiceiul însă, există!

De aceea, pe cei care nu și-au descoperit încă stilul, îi îndemn să probeze, să experimenteze, să descopere cum se simt în hainele pe care le aleg. Totodată, le sugerez să ceară părerea unui expert în stil vestimentar masculin. Vor avea o surpriză, își vor da seama în ce piese merită să investească. În general, hainele simple sunt expresia stilului. Deseori însă, o pată de culoare, o piesă asortată cromatic sau un accesoriu, fac toată diferența.

Indiferent dacă bărbatul în cauză are 20, 40 sau 60 de ani, dacă își dorește, el poate să poarte culori aprinse. Contează ca acele culori să îl reprezinte, să îi vină bine, natural. Există teoria care spune că atunci când te simți bine în pielea ta, percepția celor din jur față de tine se schimbă. Și chiar așa și este!

Ca sfat, pentru că ne aflăm în perioada din an când majoritatea își înnoiesc garderoba, îi sfătuiesc pe bărbați să nu se grăbească când merg la shopping. Să-și facă timp să probeze și să încerce și alte combinații. Să aleagă piese de bază, care se potrivesc stilului și personalității lor și să se gândească cum și dacă le pot asocia cu alte piese din garderoba lor.

Florentin Șerban a fost manechin pentru o zi

În cazul lui Florentin Șerban transformarea a fost o plăcere. Am ales piesele cu grijă, am ținut cont de personalitatea lui, cromatica și croiul potrivit. Am combinat totul cu ușurință. Am urmărit să îi arăt că o ținută în care se simte elegant și în același timp foarte confortabil, îi poate schimba starea de spirit și încrederea de sine. Acest lucru este extrem de important. În majoritatea cazurilor, o ținută în care te simți și știi că arăți bine îți influențează deciziile ulterioare.

Mi s-a părut drăguț că am putut ajuta la îndeplinirea visului secret al lui Florentin Șerban, cel de a fi manechin pentru o zi. Sunt sigură că mulți bărbați au această dorință secretă, această curiozitate de a fi îmbăcați în funcție de personalitatea lor. Din păcate, majoritatea și-o înăbușă. Este bine, totuși, că lucrurile se schimbă din ce în ce mai mult. În ultimii ani, am remarcat o dorință a bărbaților de a arăta bine, de a se asorta și investi mai mult în imaginea lor, explică Adina Buzatu.

Foto: Trends by Adina Buzatu

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: