Amna: “Bunicul voia să dansez la mormântul lui”! 2 Pagini de poveste!

Amna a scris pentru secțiunea 2 Pagini, din publicația noastră, despre una dintre cele mai triste zile din viața ei!

“Nu știu dacă a fost cea mai oribilă zi din viața mea, dar cu singuranță a fost una dintre ele. O să vorbesc despre ceva despre care nu am prea vorbit… Acum câțiva ani, bunicul meu era în spital și se simțea foarte rău și știam că urma un moment foarte prost pe care voiam să îl evităm cu toții, dar, din păcate, nu ținea de noi.

amna 2 pagini

Amna : “Înainte să urc pe scenă am aflat că bunicul s-a stins”

Era în preajma Paștelui, adică în noaptea de Înviere, și, bineînțeles, atunci când eram în vremurile bune aveam concerte și eram plecată undeva lângă București unde aveam spectacol, aveam contract semnat. Înainte să urc pe scenă am aflat că el s-a stins…

Eram acolo, la concert, și a trebuit să urc pe scenă. Nu cred că aș putea să descriu în cuvinte durerea pe care o trăiește un artist în astfel de momente și ceea ce a trebuit să exprim eu pe scenă în momentele alea… bucuria pentru public… respectul pe care îl aveam față de oameni… și durerea care era în sufletul meu în momentul acela, că bunicul meu se stinsese din viață.

amna 2 pagini

În același timp, vreau să spun că el își dorise foarte, foarte mult ca eu să cânt și, cumva știam că se bucură de acolo de Sus. Îmi amintesc că-mi spunea că atunci când o să moară vrea să vin să dansez la mormântul lui, să cânt, pentru că el asta își dorea foarte mult: ca eu să pot să cânt. Și i s-a împlinit dorința. Doar că a fost super crunt ca eu să urc pe scenă –  la aflarea veștii că el nu mai e. Cred că artiștii, actorii înțeleg foarte bine aceste lucruri. Noi, artiștii, înghițim în sec de foarte multe ori când suntem triști / triste și trebuie să reîntrăm în rol pentru că suntem pe scenă și pentru că oamenii vor să vadă altceva de la noi. Și e datoria noastră și cred că așa a fost dat să fie… ca unii oameni să îi bucure pe alți oameni chiar dacă au tristețe în suflet.

Cam asta a fost una dintre cele mai triste zile din viața mea. A trebuit să îmi fac meseria cu sufletul zob pentru că asta mi-am dorit să fac și asta și-a dorit și bunicul meu să fac. Am ajuns în sfârșit acolo unde îmi doream doar că uneori, repet, sufletul nostru este încărcat, este praf și noi trebuie să zâmbim și să părem tot timpul fericiți. Și nu e așa. Zic să ne bucurăm de viață și să prețuim fiecare moment pentru că, mai mult ca niciodată, cred că suntem constienți că nici o zi viitoare nu ne este promisă.

amna 2 pagini

Acum îmi este atât de dor de oameni și de scenă, și de bucuria de a-i privi pe oameni și de a-i strânge în brațe, de a le cânta și de a le da energia mea și ei să îmi dea evident energia lor înapoi. Atât de dor încât mi se pare că nu am făcut niciodată lucrul ăsta și că nu sunt cântăreață pentru că am ajuns să fac orice în afară de a cânta. Mă rog, cânt în studio, dar nu pe scenă. Mi-e tare dor și ne e tare dor tuturor. Și ce s-a întâmplat anul acesta este o mare lecție de viață și ce va urma numai Dumnezeu știe”, a scris Amna pentru rubrica 2 Pagini, doinitaoancea.ro.

Foto: Instagram Amna

 

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: