Horoscopul zilei 15 Ianuarie 2021

Astăzi avem o zi de lăcomie și de a frâu liber tentațiilor.

Avem astăzi sentimentul de libertate care ne ghidează simțurile. Vrem mai mult, mai excesiv și probabil suntem într-un mod de a tachina și de a sfida, pentru a ne împlini această dorință de a fi spontani și liberi.

Berbec

Pentru că ai încă o doză de răbdare în sacul personal, îți faci astăzi tot felul de planuri pentru a găsi cât de curând satisfacția de a te simți liber în viitorul cel mai apropiat.
Ești foarte tehnic și îți faci planuri și reguli noi după care te vei ghida pentru o perioadă.

Taur

Lecție de personalitate pentru tine astăzi. Mai ales că te vei simți oarecum strâns cu ușa de mediul profesional. Vrei un mediu diferit sau vrei să schimbi tu câteva lucruri în personalitatea ta, după caz. Atenție că sfidezi șefii!

Gemeni

O zi de concentrare pe a sfida evoluția și pe a te ghida după cum vei dori. Singura neplăcere: atenție la sfidarea în exces!

Rac

Ai o zi de emoții foarte schimbătoare. Acum vrei, acum nu mai vrei. Nici nu ai apucat să sfidezi și să tachinezi pe cineva, că te-ai și răzgândit. Atenție așadar la intuiția ta cea mare și la modul de a transforma lucrurile în favoarea ta.

Leu

O zi de întrebări și indecizie pentru tine. Parcă nu ești în echipa potrivită sau ai îndoieli despre colaboratorii tăi. Este o zi de sarcasm sau de derivă care te ghidează să îți cunoști mai bine aliații.

Fecioară

Astăzi ai o zi de responsabilități mai speciale. Vrei să fii special și vrei să îți pui amprenta asupra unui proiect! Vei face lucrurile după reguli personale și este posibil să fii la o linie de start foarte bun!

Balanță

O zi care îți va contura nevoia de prieteni alături de care să poți face tot felul de glume și proiecte. Vrei să te simți bine lângă cei mai dragi ai tăi!
Creație foarte foarte aparte și benefică!

Scorpion

Ai astăzi una dintre zilele care te vor ridica în rang. Trebuie să vezi lecția din spatele situațiilor zilei și să înveți repede, să te adaptezi repede și să câștigi.

Săgetător

O zi de dialoguri pline de substanță dar și de capricii. Vei vorbi printre rânduri toată ziua și aproape că îi vei lua pe toți ”la mișto”. Dacă scopul este educativ, atunci este foarte constructiv, dacă nu, atenție să nu îți faci dușmani!

Capricorn

O zi de răscoală interioară pe care o simți acut. Parcă ți se accentuează toate obsesiile și fricile. Te vei ascunde în spatele unor artificii, dar temerile ți se vor putea observa pe chip. Recomandat să îți dedici timp emoțiilor!

Vărsător

Luna este prietena ta astăzi și te ghidează prin emoții. Vei schimba planuri și vei căuta cu lăcomie tot felul de lucruri care îți trebuiesc.
Simte-te hrănit!

Pești

O zi de lucru interior. Autoironia și grija de a ascunde durerile ar putea să te obosească. Recomandat să te preocupe cât de mult vindecarea interioară și nevoia de a te simți liber în sinea ta!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: