Horoscopul zilei 14 Ianuarie 2021

O zi de conflicte interioare și exterioare. Dacă putem să ne menținem calmul, atunci ziua va fi foarte foarte noroscoasă.

Unele decizii pot să vină pe fondul unor certuri și nervi. Ele nu vor fi însă decizii finale! Vom reveni asupra lor peste o săptămână.

Berbec

te enervezi pentru unele cheltuieli sau pe un proiect financiar. Dar lasă nervii deoparte pentru că ai o zi mult prea prețioasă și nu se merită să o pierzi.
O ocazie extrem de benefică ți se va oferi pe parcursul acestei zile.

Taur

Dacă ai trădat pe cineva apropiat, atunci astăzi vei fi certat. Ziua îți oferă o lecție de personalitate pentru a te transforma într-o personalitate puternică în profesia ta!

Gemeni

Noroc și mare succes se deschide pentru tine, chiar și în plan extern, în alte orașe sau alte teritorii. O veste bună din străinătate îți poate răsturna un pic confortul interior. Decide tu dacă se merită să ieși sau nu din confort pentru a evolua atât de departe. Probabil că trebuie să dezvolți mai mult autonomia și curajul adevărat.

Rac

Pentru o parte dintre nativi această zi poate aduce mari daruri. Nu este o zi care să îți asigure confort, dar poți scăpa de multe griji. Sau te poți elibera de multe frici, obsesii.
O zi de daruri, cadouri, noroc sau poate pur și simplu găsești ceva valoros.

Leu

Persoana iubită îți arată unde greșești de nu reușești să evoluezi. Fii onest cu tine și recunoaște, spre binele tău profesional și nu numai. Unii dintre nativi pot renunța la carieră pentru a intra într-o asociere de business în viitorul apropiat.

Fecioară

Poți avea astăzi o zi de mari realizări la serviciu. Cu această ocazie vei vedea și ce mai ai de învățat de aici înainte, pentru a obține rezultatele dorite. Se poate amâna un drum, iar asta te enervează!

Balanță

O reușită majoră în lumea artistică sau creativă. Pentru altfel de reușite trebuie să învingi anumite energii negative sau piedici.
Atenție la vicii și la prieteni vicioși sau răutăcioși!

Scorpion

Ai ceva probleme din trecut și acasă parcă s-a schimbat ceva! Este vorba de energia casei. Ar fi indicat să faci unele curățări și o sfeștanie. De aici pornești conflicte în cuplu și în verși nervii pe persoana iubită.

Săgetător

Pe drumuri importante toată ziua, că aproape nu ai timp să mai ajungi la serviciu. Dacă ai de susținut examene sau negocieri este o zi foarte benefică. Succes!
Ia în calcul și traficul și atenția la volan!

Capricorn

Proiecte financiare care îți va îndepărta de lângă tine prieteni. Atenție însă la câteva aspecte în privința vitezei de derulare a proiectului. Deși este posibil să fie online, trebuie să îl faci foarte durabil.

Vărsător

Realizări pentru care îți trebuie mult focus și toată determinarea de moment. Poți avansa cu o sută de ani mai repede dacă vei ști să te sincronizezi în acest nou pas pe care trebuie să îl demarezi.
Spontaneitatea ta îi va scoate din confort pe cei de acasă sau pe cineva apropiat!

Pești

Ori ești prea pe gânduri și ratezi niște vești importante. Ori ești prea entuziast și te cerți cu toată lumea la telefoane. Ai tu ceva aparte și unele secrete care te țin interiorizat în lumea ta.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: