Blefaroplastia, operația care îți corectează pleoapele! O astfel de intervenție te întinerește cu cel puțin 10 ani!

Blefaroplastia, operația care îți corectează pleoapele “căzute”. Această intervenție chirurgicală estetică are efecte spectaculoase!

Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, explică ce presupune această operație, ce persoane pot apela, dar și cum se realizează ea.

blefaroplastie dr diveica

Blefaroplastia corectează excesul de piele și grăsime

“Blefaroplastia este una dintre operațiile estetice cu “vechime”, se realizează cu succes încă din anii ”70, iar rezultatele sunt extrem de mulțumitoare. Blefaroplastia este procedura estetică ce corectează excesul de piele și grăsime, acele “pungi” la ochi, la nivelul pleoapelor superioare, cât și cele inferioare, redând aspectul tânăr și energic al feței. Se poate ridica colțul extern al pleoapelor și se pot ridica sprâncenele căzute.

blefaroplastie dr diveicaCu blefaroplastia chirurgicală se pot corecta pielea căzută (ptoza) de la nivelul pleoapei superioare, uneori afectând vederea; “pungile” de sub ochi; depozite de grăsime în exces de la nivelul pleoapei superioare; pleoapa inferioară căzută (ptoza) care evidențiază “albul” ochiului sub iris; pielea în exces și ridurile fine ale pleoapei inferioare”, spune Dr. Daniela Diveică.

Blefaroplastia chirurgicală durează 1-2 ore si poate fi realizată cu anestezie locală sau general, de regulă când se operează ambele pleoape sau se asociază cu alte proceduri. De obicei, această operatie nu necesită spitalizare.

Există cazuri în care doar operația de blefaroplastie și un lifting de sprâncene poate șterge până la 10 ani de pe chip și poate îmbunătăți enorm estetica feței. Procedura este individualizată. Blefaroplastia îmbunătățește dramatic aspectul feței, corectând pleoapele căzute, “pungile” de sub ochi, prin repoziționarea mușchilor, redistribuirea depozitelor de grăsime și, când este cazul, excizarea excesului de grăsime. Cel mai adesea, blefaroplastia se adresează unei persoane adulte, bărbat sau femeie, cu un țesut facial sănătos, cu dorința reală de a-și îmbunătăți aspectul pielii din jurul ochilor, persoane sănătoase, care nu au boli cu risc vital sau alte afecțiuni ce interferează cu procesul vindecării”, mai precizează medicul.

 

 

 

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: