Horoscopul zilei 13 Ianuarie 2021

Luna Nouă cu energii noi și orgolii vechi.

Prima Lună nouă din acest an ne cere să schimbăm lucruri la nivel atomic în noi. Să ne transformăm la nivel celular și la nivel profund. Ca și concluzii ale anului trecut.

Berbec

Schimbarea ta trebuie să se producă pe plan profesional și la nivelul pregătirii și competențelor tale. Luna plină ar putea să îți aducă lecție de personalitate. Ai nevoie de muncă mai organizată și trebuie să fii un model prin profesia ta.
Imaginea ta trebuie să se îmbunătățească și mare atenție să nu fii confundat cu Egoul tău!

Taur

Ai schimbări de făcut în ceea ce privește modul tău de a gândi și de a soluționa problemele. Uneori gândești prea minimalist și alteori nu ai încredere. Probabil trebuie să revizui credințele și valorile tale. Veste bună este că Luna nouă este în avantajul tău! Poți avea profesori noi dar și aprecieri importante sau de la oameni importanți.
Vei avea acces la anumite revelații și informații de succes și confidențiale.

Gemeni

Luna nouă îți aduce o transformare la nivel celular și la nivel spiritual. Trebuie să vezi anumite lucruri printre rânduri și să înțelegi mesajele divine. Și tu ai acces la anumite informații aparte și vei putea rezolva multe lucruri cu ajutor divin. Informații misterioase ți se pot revela. Poți afla secrete care îți schimbă viața!
Atenție la Egoul bine ascuns, nu lua decizii pe baza lui!

Rac

Luna nouă te va pune la lecții și te pe tine; lecții de cuplu mai ales. Trebuie să ai disponibilitatea necesară să rezolvi conflictele din cuplu fără a te despărți. Este probabil să primești tot felul de replici dure din partea persoanei iubite. Ai de învățat ceva de acolo!
Nu mai lua totul atât de personal!

Leu

Munca te înnobilează. Luna nouă îți restartează un proiect la serviciu. Probabil că ai pornit la drum fără să ții cont de anumite amănunte sau poate vor apăra de astăzi noi condiții. Însă oricâtă muncă ai avea, atenție la sănătate. Îți lipsesc mineralele din organism și poți avea momente de epuizare sau probleme de digestie! Tot la sănătate am putea spune, ai nevoie să râzi mai mult.
Noi proiecte sau nou serviciu! Sau, pentru cei dornici, un al doilea job.

Fecioară

Ai și tu schimbări de făcut cu ocazia acestui aspect astral. Luna nouă te poate împuternici pe tine sau orgoliul tău. Ai nevoie să vindeci egoul pentru a fii în controlul situațiilor, așa cum îți dorești. Prietenii sunt alături de tine și este încă vreme de relaxare și de voie bună.

Mari reușite alături de prieteni și multă creativitate. Pe alocuri este probabil să fii sarcastic și distracția să fie pe acest model! Dar ne întrebăm dacă nu este Egoul tău cel care iubește sarcasuml! Vezi tu…

Balanță

O Lună nouă care îți aduce și ție lecție de personalitate. Ai tăi dragi îți pot face tot felul de destăinuiri. Ești nevoit să fii puternic pentru ei. Trebuie să fii un model și un luptător. Nu fi pasiv!
Ai vrea să te muți sau să schimbi ambianța de acasă. Ai nevoie de muzică și de plus de relaxare.

Scorpion

Luna nouă te ajută să găsești răspunsuri, să faci noi contracte, dialoguri și vânzări. Ești într-o perioadă fructuoasă și ai parte de colaborări frumoase. Atenție și tu la egoul tău, mai ales în discuții și reacții. Te poți enerva ușor din cauza lui!
Vânzări și tranzacții sau acte ce încep să ți se rezolve.

Săgetător

Luna nouă îți aduce proiecte financiare. Așa cum deja te-ai pornit de zilele trecut sau chiar de luna trecută. Un pas mic dar foarte dinamic și o cărămidă foarte durabilă pe care le pui astăzi pentru averea ta.
Banii sau Egoul, aceasta este enigma zilei tale!

Capricorn

După multe aspecte ce te-au zdruncinat anul trecut, iată primul start în pace și calm. Dar nu te relaxa prea tare pentru că trebuie să te separi de ceea ce a fost pentru tine Egoul tău până acum. Trebuie să renaști la nivel profund și să te ocupi de tine cu adevărat. Nu de Ego, nu de aparențe și nu de etichete.
Numele tău renaște astăzi! Fii mândru să îl porți.

Vărsător

Ai avut și tu un an greu și înainte de a scăpa cu totul de toate acele coșmaruri mai ai de făcut bilanțul anului trecut. Aceasta este recomandarea Lunii noi de astăzi. Trebuie să te uiți în oglinda sufletului tău și în profunzimea ta. Câte resurse mai ai, unde te afli ca sănătate, care sunt nevoile pe care vrei să le împlinești.
Scoate Egoul din subconștient și împrietenește-te cu el! Mai este puțin și intrăm în zodia ta, îți va fi mult mult mult mai bine!

Pești

Luna nouă te va binecuvânta cu aspectele și energiile ei. Poți afla tot felul de situații și poți găsi momentul să te realizezi. Ai încă nevoie să faci bilanțul anului trecut și să vezi care ți-au fost mulțumirile.
O perioadă de planificări ce va continua încă o săptămână, două! Nu le lăsa pe mai târziu, pentru că deja peste 10 zile poți risca să îți cobori vibrația sau să suferi cu sănătatea. Trebuie să știi încotro, pentru a trece mai ușor de obstacole!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: