Horoscopul zilei 12 Ianuarie 2021

O zi în care trebuie să știi ce vrei și să apreciezi când primești ceea ce ai cerut.

O zi de organizare și mari realizări pentru cariera. Trebuie să insistăm acolo unde suntem competenți și să învățăm acolo unde nu știm.

Berbec

Serviciul are ierarhiile lui și termenele lui limită. Este important să vizezi cât mai sus și taskurile cât mai responsabile. Energia ta poate da semne de oboseală acolo unde ești vulnerabil.
Atenție la lecțiile de personalitate care îți vor arăta că trebuie să te perfecționezi pentru serviciu.

Taur

Ai o zi de creștere și de revelații importante. Poți descoperi lucruri foarte utile și foarte prețioase. În plus, atenție la oamenii cu care vei interacționa astăzi. Pot fi ghizi pentru tine sau profesori pe care îi poți urma.

Gemeni

Astăzi poți simți voia divină sau după caz unele energii negative. În funcție de calitatea lor ai nevoie să înveți sau să te bucuri. Semne divine vor veni către tine sub formă de confirmări.

Rac

Astăzi este pentru tine o zi în care poți primi ceea ce ai cerut, de la persoana iubită. Dacă nu este așa cum îți dorești tot va fi important să apreciezi. Data viitoare să formulezi diferit. Nu fi prea sensibil pentru că riști să primești multe reproșuri.
Ai nevoie să fii autonom și să înveți să te descurci prin propriile forțe. Să știi să te ajuți!

Leu

Astăzi este o zi de muncă asiduă și cu multe multe responsabilități grele. Ești mereu în căutare de funcții și răspunderi. Iată o șansă importantă se va vedea astăzi.

Fecioară

Pentru tine ziua va fi plină de sentimente. Dacă nu mai ții minte ce înseamnă iubirea de sine, astăzi poți avea un stres aparte. Pasiunile și plăcerile trebuie să îți găsească locul în viața ta, din nou!

Balanță

O zi de putere în care ai o lecție de personalitate. Lupul îmbrăcat în blană de oaie este persoana care îți va arăta ce ai de învățat.
Nu te lăsa influențat de persoanele care te șantajează emoțional, iar dacă trebuie să rezolvi ceva este prin determinare și putere.

Scorpion

Astăzi ai multe dialoguri frumoase, seducătoare. Unele dominante și între ego-uri (nu între persoane, ci pline de orgolii), altele pline de răspunsuri grele sau dure. Dar tu nu te sensibilizezi la primele greutăți, așa încât provocările ce se văd vor fi un mod de a crește!

Săgetător

Multe priorități de bani și o zi în care trebuie să știi cum vei negocia și cum vei pune întrebarea. Dacă vrei să reușești va trebui să bazezi toate planurile pe durabilitate. Te apropii de o cheltuială sau de o investiție, până la ea vezi cât de bine stabilești contractele.

Capricorn

Luna este în semnul tău și te aspectează plăcut. Energiile zile sunt de partea ta. Te vei sensibiliza și bine faci. Intuiția vrea să îi dai mai multă atenție. Și ea îți va arăta că ai nevoie să te privești cu alți ochii și inclusiv ție să îți oferi mai multă atenție.

Vărsător

Mai sunt zile de liniște din când în când, iar atunci când nu sunt, trebuie să cauți tu liniștea. O zi în care trebuie să fii prietenos și blând cu adevărat.
Dacă nu ai cu cine să faci pace astăzi, atunci este o zi de căutat compania cuiva sau de luat un animal de companie.

Pești

AI planuri de viitor mai mari decât în ultima perioadă. Probabil că ai pierdut câteva trenuri și abia atunci ai înțeles calitatea vieții dorite! Nu e târziu niciodată; mai ales acum în prag de nou început de an. Fă bilanțul de la trecut la prezent și la viitor și vei ce poți îmbunătăți!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: