Horoscop 9 Ianuarie 2021

De astăzi vom căuta să muncim mai mult pentru ceea ce ne face fericiți. Vom împărți task-urile în funcție de satisfacțiile pe care le primim și rezultatele pe care le așteptăm.

Vom fi mai practici și mai implicați în viața noastră relațională. Vom pune mai mult accentul pe fericirea în doi. Vom munci mai mult în parteneriate și în cuplu; pentru cuplu.

Berbec

Ai un weekend în care simți că totul este mai ușor și începi să câștigi totul mult mai ușor. Protecție din partea unei femei. Imaginea ta devine mult mai importantă și tu vei căuta să fii un exemplu demn de urmat.
Vei dori mai multe ieșiri în cuplu și respect pentru iubirea ta!

Taur

Weekendul îți poate aduce cumpene și instabilitate. Atenție la excese. Dar pe de altă parte, de astăzi vei avea o perioadă în care tot ce te va face fericit este să pleci undeva cu persoana iubită. Probabil că vei cumpăra și bilete de avion.

Gemeni

O zi în care ai foarte multe de făcut și un weekend de pomină. La modul general astăzi te enervează oricine și ai tot felul de ieșiri nervoase. Nu mai ai răbdare cu nimeni și nu mai vrei dezamăgiri sau dezechilibre. În plus, acum înainte ești decis pe o relație plină de sex de calitate și o pasiune plină de jocuri dure.

Rac

Parcă îți dorești în acest weekend sau repede săptămâna viitoare, să le faci colegilor o surpriză. Perioada îți aduce satisfacții în relație, iar pentru cei singuri, satisfacții în doi.

Leu

O zi de bun augur și un weekend de distracție. Vrei și tu lucruri interesante pentru viitor; proiecte în comun și rutină în doi. Lasă trecutul în spate și vezi de ceea ce îți crește nivelul de trai și calitatea vieții. Te știm bine; nu îți place mediocritatea!

Fecioară

O zi de mici probleme astăzi. Atenție la nervi și la drumuri. Atenție la cei dragi și la excesele lor. De astăzi vrei să îți crești respectul de sine și vei fi mai interesat ca oricând să te pui în valoare. Iubirea de sine apare și ea mai caldă.

Balanță

Weekendul te pune pe treburi administrative și multe drumuri de făcut. De dimineață te trezești cu poftă de cumpărături sau cu ridicarea unor produse. În plus, perioada este cât se poate de liniștită și vei acasă multe bucurii.
Un plus de confort și nevoie de afectivitate în cuplu. Vrei în brațe!

Scorpion

O zi de agitație. Foarte pus pe calcule și cheltuieli. Ba chiar tot weekendul ești dispus la planuri de business și calcule de ordin financiar. În plus, vrei să fii spontan, vrei să faci multe drumuri alături de persoana iubită, sau… către ea!

Săgetător

Luna intră astăzi în zodia ta și te vei simți ca și împrospătate. Ai în plan să te odihnești până mai târziu, iar agitația interioară te va face foarte activ. Weekendul tău este plin de inițiative. În plus, perioada aceasta vrei să faci multe cadouri de dragoste. Excesiv de multe, așa cum te știm!

Capricorn

O zi de odihnă și un weekend de calm și pace. Nu ai energie să faci prea multe și vrei ca totul să fie temperat. În plus, perioada aceasta vrei să te pui în valoare mai mult ca oricând și vrei să fii admirat. Vrei multă energie și atenție de la persoana iubită!

Vărsător

Astăzi ai în plan să ieși. De fapt este una dintre zilele care te împinge să faci lucruri. Făcându-le vei și evolua! Fără să ai în plan ceva anume; doar prin spontaneitate.
Perioada aceasta îți va aduce multe răspunsuri și vei căuta să fii discret alături de persoana iubită într-o fuziune a voastră.

Pești

O zi de mari așteptări. Un weekend de planuri de drum sau chiar de plecat. În plus, este momentul în care vei merge către prietenii de familie sau vei cunoaște prietenii persoanei iubite.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: