Horoscop 10 Ianuarie 2021

Poftă de struguri și de fructe sau după caz de un pahar de vin și de voie bună!

Astăzi, așa ca pe final de weekend vom fi mai lipsiți de energie sau mai leneși. O zi în care este posibil să nu avem energie sau poate că ne lăsăm descărcați de energii. Atenție la vicii care ne vampirizează de energie sau la suferințe.

Berbec

Ai o zi de multe planuri, deși ele sunt parcă inutile. Sau poate că tu vrei să faci totul într-o zi, iar la finalul ei vei constata că te-ai învârtit în cerc.
Unele zile ar putea aduce și blocaje sau încercări inutile! Nu te epuiza încercând. Lasă pe mâine, când va fi o energie mult mai bună.

Taur

Ai o zi de bal sau de spital. Pentru cei mai necopți poate să se lase chiar cu probleme de alcool sau comă alcoolică! Ziua este rezervată meditațiilor sau apropierii spirituale. Iar pentru alții dintre nativi poate fi o zi de magică pasiune. De tine depinde ce vrei să alegi!

Gemeni

O zi de vicii în doi și de stări de la o extremă la alta. Ai nevoie de efervescență, dar de fapt tu ești cel care trebuie să ofere energie sau să adune prietenii. O zi de aventură!

Rac

Finalul de weekend îți este plin de treabă. La tine a început deja săptămâna, am zice! Fie acasă ai foarte multe pe care ai vrea să le faci, fie deja la muncă. Atenție totuși la oboseală și epuizare. Nu trage de tine doar pentru că așa te-ai organizat. Uneori nu poți face față presiunii și ziua este mai mult stresantă!

Leu

O zi de nebunie și prieteni vicioși. O zi pierdută am putea spune în alte cuvinte! Noroc că este weekend! O zi de distracție exagerată pentru unii dintre nativi. Sau, o zi de dezamăgire de la cineva apropiat pentru alți nativi. Mai bine te-ai relaxa!

Fecioară

Atenție la lecție de personalitate astăzi, una dură. Pe cât de dur ești tu la nivel profund!

Balanță

Dacă ai drumuri de făcut sau dacă trebuie să stai pe telefoane, fii prudent. Va trece foarte repede timpul și nu vei avea timp de altceva! O zi de citit sau de pierdut în gânduri și idei. O zi de scris sau de negociat. De fapt, toate cele povestite sau negociate vor fi doar pentru scurt timp. Atenție la dialoguri care te seacă de energie sau la curiozități care te obosesc inutil.
Ești în criză de timp sau te enervezi ușor!

Scorpion

Indiferent ce vrei să faci astăzi, puneți lacăt la portofel. Excesele par să te îndemne la cheltuit și la bani investiți în chestii fooooaarte luxoase!

Săgetător

Luna este prietena ta, dar atenție la sentimente pentru că pari foarte irascibil sau fragil. Ai nevoie de înțelegere de sine și evită excesele de alcool. Energia ta nu este cea mai benefică. ”Să fac o glumă; te poți simți rău și fără să bei în exces!”

Capricorn

Ai o zi ca de stat în pat și pierdut noțiunea timpului. De fapt te întrebi dacă nu cumva este o problemă de sănătate! Probabil că este doar surmenajul!

Vărsător

Aspectele zilei nu te afectează foarte mult și ești detașat de cele care pe alții îi chinuie. De felul tău ești detașat, precum știm! Ai o zi de prietenii și de glume își voie bună.
Poți aduce energie celor din jurul tău sau poți să îi ajuți să se simtă mai veseli și mai bine!

Pești

O zi de lecții de personalitate greoaie. Este genul ală de zi, care, îl recunoști de dimineață! Te simți pe atât de slăbit pe cât de mult te-ai desconsiderat sau sacrificat sau sabotat în trecut. Ai nevoie să înveți protecția de sine și să ridici stima de sine. După caz, unii dintre nativi trebuie să învețe să lase jos bagaje altora și să nu se mai încarce cu problemele oricui.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: