Cum să slăbești în centimetri. Scapă de celulită în 6 ședințe de tratament. Ensar Duman: “Efectele continuă să se producă și după finalizarea tuturor ședințelor”

Accent Prime – slăbești în centimetri și te scapă de celulită. Știai că poți să slăbești în centimetri și să scapi de celulită în același timp? Consilierul medical Ensar Duman (www.ensarduman.ro) îți explică cum să pierzi 11 centimetri în circumferință, în 6 ședințe de tratament Accent Prime.

Să slăbești localizat și să scapi de celulită părea, până nu demult, un obiectiv greu de atins, fără să faci eforturi uriașe. Însă, lucrurile au evoluat într-un mod accelerat în industria îngrijirii corporale. Astăzi, cu ajutorul aparaturilor performante, poți să pierzi 11 centimetri în circumferință.

„Când ne gândim la remodelarea facială și corporală și conturarea armonioasă a siluetei, prima piedică care ne vine în minte este celulita, țesutul adipos.

De curând, o companie din străinătate a reușit să producă Accent Prime, cea mai avansată tehnologie de remodelare facială și corporală. Aparatura, pe care o găsiți la clinica noastră din București, reduce circumferințele și ajută la slăbirea în centimetri. Celulita se estompează, iar pielea devine fermă și cu aspect tânăr.

Accent Prime este prevăzut cu două tehnologii de ultimă generație: ultrasunete și radiofrecvență. Prin combinarea acestor două funcții în timpul ședinței de tratament, țesutului adipos este redus fără a se agresa sau afecta pielea. Cu acest dispozitiv se slăbește localizat, în centimetri. Durata ședinței de tratament este diferită de la zonă la zonă și poate ajunge la 50 de minute/zonă”, explică Ensar Duman, specialist în remodelare corporală.

Cum lucrează Accent Prime – Slăbești în centimetri

În primă fază, aparatul încălzește țesutul gras cu energia ultrasunetelor, care va acționa asupra stratului de celulită. În faza a doua, undele electromagnetice vor produce o căldură puternică care va declanșa procesul de rotație a moleculelor de apă din țesut.

Accent Prime este singura tehnologie non-invazivă cu ultrasunete aprobată de FDA (agenție americană de sănătate publică), pentru remodelarea corporală și tratarea zonei bărbiei/liniei maxilarului cu piele lăsată.

“Tratamentul Accent Prime este folosit și la nivelul feței. Noi, la Clinica Ensar Duman, îl recomandăm celor cu ten obosit, ridat, lăsat și care prezintă semne ale îmbătrânirii. Folosit conform schemei de tratament personalizat, Accent Prime va stimula producția natural de colagen nou, colagen de calitate. Rezultatele tratamentului sunt comparative cu cele ale unui lifting și se vor vedea chiar după prima ședință. Se înregistrează performanțe mari în zona maxilarului și pe linia bărbiei, acolo unde pielea are aspect lăsat. În plus, efectele tratamentului se văd și CONTINUĂ SĂ SE PRODUCĂ și după finalizarea celor 6 ședințe de tratament. Totul datorită activării producției naturale de colagen nou”, explică Ensar Duman.

Scapă de celulită – Zonele unde se acționează cu Accent Prime

Abdomen – acționează cu scopul diminuării țesutului adipos și stratul rezistent de grăsime format în zona taliei și abdomenului.

Coapse, fese, genunchi și în interiorul coapselor – se va lucra unde există țesut gros, cu celulită și vergeturi, cât și pe porțiunile cu piele flască.

Brațe, spate, decolteu – lucrează acolo unde pielea este lipsită de fermitate și are aspect îmbătrânit.

Față și gât – aici sunt rezultate vizibile încă de la prima ședință. Tratamentul stimulează formarea colagenului nou, îmbunătățește consistența acestuia și îl distribuie în mod uniform, liniar și orizontal.

Drenaj Limfatic – Accent Prime realizează drenaj limfatic. Beneficiile se vor observa la nivelul greutății corporale și aspectului pielii.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: