Horoscopul zilei 8 Ianuarie 2021

După atâtea noutăți în aceste zile, iată o zi care ne va aduce înapoi în trecut.

Este vorba de trecutul în iubire și iubirile pierdute! Fiecare dintre noi are o poveste de dragoste în urma căruia a rămas cu un gol. Despre acest gol este vorba astăzi.

Berbec

Sentimente care te răscolesc în mod profund. Substanța în tine se răscolește de dorul cuiva sau de nevoi neîmplinite. O pasiune care a dispărut și pe care ți-o dorești înapoi.
Hormonii tăi sunt foarte activi și prezenți astăzi!

Taur

Persoana iubită este dornică de o armonie profundă și de echilibru în doi. Ai nevoie de calmul tău specific pentru a aduce buna dispoziție și glumele în cuplu. Este recomandat să oferi multă afectivitate astăzi. Atât de multă încât să umpli goluri.

Gemeni

O umbră de regrete predomină deasupra ta astăzi. Sunt regrete foarte puternice și pe care nu le vei destăinui, dar care te epuizează. O problemă la serviciu poate să te țină ocupat, dar sufletul cere pasiunea de altădată.

Rac

Ai o zi care îți arată că trebuie să faci mai multe pentru tine, să fii mai mândru de tine, să te iubești mai mult. Ai nevoie să reinventezi iubirea…de sine!

Leu

O zi de conflicte interioare și de disconfort. Acasă te simți slăbit sau ai o frustrare care te slăbește. Trebuie să ”dai Cezarului ce este al Cezarului” și unele replici înapoi cuiva care ți-a frânt inima sau te-a frustrat.

Fecioară

Ai nevoie astăzi să vorbești despre iubire. În general despre iubirile trecute și despre acelea care te-au dus în perioade angoasante și depresive. A vorbi despre ele poate să vindece câte ceva.

Balanță

Pentru tine astăzi lipsește ceva și nu este iubirea. Îți lipsește bucuria și valoarea lucrurilor de altădată. Ai o zi în care poți face shopping compulsiv pentru a umple lipsa de satisfacție.
Ai nevoie de pasiune dar și de a face ceea ce adori!

Scorpion

Ești astăzi un mic ”demon încarnat” care rupe inimi și face neplăceri în dragoste. Ai anumite dorințe mai puțin armonioase și vrei să faci pe cineva să plângă de dorul tău.

Săgetător

O zi cu o stare de spirit foarte neplăcută. Deși ascunzi foarte ușor și stăpânești emoțiile foarte bine, am putea să spunem că te topești pe interior. Ai nevoie de o discuție cu un terapeut sau cu un prieten care îți cunoaște secretele.

Capricorn

O zi de bun augur, pentru că dorul ei nu te afectează. Tu, un detașat al horoscopului! Ai în jurul tău schimbări și parcă toți sunt sensibili și vulnerabili în dragoste astăzi. Fii însă prevăzător să nu vină și rândul tău în jumătate de an.

Vărsător

O zi de enervare. Ești agasat de cineva care vrea să îți sensibilizeze starea sau să te influențeze/ frustreze. Ai o zi în care poți simți tensiunea din exterior și nu este gelozie ci răutate!
Se zice că pe cât iubim, pe atât ne răzbunăm, atenție la cei care vor să se răzbune dacă nu le-ai oferit atenția dorită. Par niște crize de adolescent ale cuiva care vrea să te simți vinovat!

Pești

O zi care poate să îți desfunde inima și urechile. La propriu și la figurat. Ești în momentul în care vrei să lași regretele în trecut și să avansezi spre succes. O zi care poate să îți pornească motoarele spre viitor.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: