Vacanță la schi în Bulgaria. Prețuri cu 30% mai mici față de anul trecut, în Bansko și Pamporovo

Dacă nu ți-ai făcut “vara sanie și iarna car” acum, este timpul să prinzi o ofertă bună de vacanță la schi în Bulgaria.

La schi în Bulgaria, în stațiunea Bansko

La scurt timp după ce și-a deschis bine granițele, după perioada carantinei, Bulgaria începe să fie luată cu asalt de turiștii români pasionați de schi. Ce-i drept, ca să ajungi în Bansko, în Bulgaria, parcurgi un drum de 7 ore și jumătate și până la noi, la Brașov, faci în jur de 4 ore cu mașina. Per total însă, dacă ți-ai propus o vacanță la schi în Bulgaria ieși în câștig.

Ca să-și salveze sezonul, hotelierii bulgari au scăzut prețurile cu până la 30% față de anul trecut, în stațiunile montane!

Astfel, la un hotel de 4 stele, cu spa, piscină interioară și transfer gratuit către pârtii, prețul unei nopți de cazare ajunge la 30 de euro de persoană/ noapte. Și asta nu este tot! În cei 30 de euro ai demipensiune, ca să-ți iei grija mâncării și să te bucuri doar de pârtii și schi!

În căutare de turiști, hotelierii bulgari par să se fi luat la întrecere între ei. Tot în Bansko, la un hotel de 4 stele cu demipensiune, un sejur de 5 nopți costă 400 de euro pentru un cuplu. Dacă vrei un preț și mai mic, poți opta pentru pachetul de 250 de euro cu mic dejun inclus.

Chilipir curat, spun iubitorii sporturilor albe și părinții care vor să-și ducă copiii la schi.

Orașul Bansko este situat la poalele Munților Pirin, la 160 de kilometri de Sofia, într-un peisaj de o frumusețe rară. Zona destinată schiatului se află la 2.000 – 2.600 de metri altitudine, iar orașul este situat la o altitudine de 925 de metri.

Cu cei 75 de kilometri de pârtii de schi, cel mai lung traseu de 16 kilometri și pârtia sa pentru începători de 7 kilometri, Bansko este considerat cel mai bun centru de ski din Europa Centrală și de Est.

În plin sezon, în anii trecuți, telegondolele cu 8 locuri, telescaune cu 3 locuri și cele 7 teleschiuri nu reușeau să facă față turiștilor. Anul acesta însă, pârtiile au început să se populeze abia din 4 ianuarie.

Vacanță la schi în stațiunea Pomporovo din Bulgaria

O altă stațiune modernă, potrivită pentru o vacanța ta la schi este Pomporovo. Aflată în inima munților Rohodopi, la 240 de kilometri depărtare de Sofia, stațiunea Pomporovo este celebră pentru aerul său pur, liniștea perfectă, frumusețe și clima blândă.

Temperaturile medii ajung la +3 grade Celsius, iar pârtiile sunt scăldate în razele soarelui, întreaga zi. Există pârtii pentru începători și piste pentru avansați și se schiază perfect din decembrie până în aprilie.

 

Pentru începutul lui 2021, turoperatorii au pregătit pachete cu prețuri greu de refuzat. O cameră la un hotel de 4 stele, cu demipensiune și alte servicii incluse, ajunge la 45-50 de euro, de persoană, pentru 2 nopți! Comparativ cu anul trecut, prețul a scăzut cu 25-30%.

Oferte bune pentru Pomporovo, Bulgaria, noi am găsit și pe Tripadvisor, unde camerele cu 2 paturi, la cabanele cochete, au costuri de 180 de lei/ noapte.

Foto – pyxabay

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: