Horoscopul zilei 7 Ianuarie 2021

La mulți Ani Ioane și Ioni, să ne trăiți fericiți!

O zi de energii emoționale și bune. Intuiția fiecăruia va funcționa de astăzi mult mai bine și multe dintre priorități se vor schimba pentru fiecare dintre noi.

Vom fi mult mai concreți, dar și mai lenți, mult mai hotărâți, dar și mai încăpățânați. O zi care aduce schimbări de energie pentru fiecare. Doar că schimbările în sine vor fi de a căuta stabilitatea în defavoarea impulsivității și agitației. După ce, pe tot parcursul anului trecut am avut parte cu toții de agitație și nerăbdare, impulsivitate, lipsă de stare și multă impulsivitate. Iată acest început de an aduce acea nevoie de a ne liniști și de a rămâne în confort. Cel puțin pentru două luni! Să redescoperim gustul plăcerilor și confortului de zi cu zi.

Berbec

Vei depune efort pentru a face investiții și pentru a crește cifra ta de afaceri. Ai o zi care îți schimbă nerăbdarea în răbdare și agitația în organizare financiară durabilă.
Investește în afaceri durabile și în cumpărări de terenuri.

Taur

De astăzi vei putea avea toate acele resurse de care aveai nevoie deja de atâta timp. După mai bine de doi ani te vei trezi de dimineață cu poftă de viață și hotărârea de a-ți relua confortul înapoi. Te interesează să câștigi mai mult prin forțe proprii și ești pregătit la tot felul de îmbunătațiri.

Gemeni

De astăzi ai nevoie de multe rezolvări. Principala preocupare pe termen mediu va fi sănătatea personală. Resursele tale se îmbunătățesc, dar totodată va crește și agitația ta interioară. Vei avea nevoie de mai mult calm și de mai multă liniște. Dar de fapt, vei avea de rezolvat conflictele tale interioare și de vindecat sinele de unele programe negative.

Rac

Tot pentru o perioadă de astăzi începând vei avea și tu anumiți pași noi de făcut. Trebuie să cobori cu picioarele pe pământ și să înveți materializarea lucrurilor pe care ți le dorești. După mai mulți ani de lecții prin care ai trecut, iată, acum, pregătește-te să torni fundație nouă vieții tale.

Leu

De astăzi ai anumite neplăceri și frustrări care îți vor veni de la persoanele care îți sunt superioare. Atenție la încăpățânarea mamei și la rigiditatea șefilor. Toate acestea te vor obosi în următoarele două luni.

Fecioară

O zi de mare evoluție pe care te poți baza. Energia acestor zile te poate ajuta mai mult decât oricare alte aspecte din ultimii doi ani și ceva. Fii pregătit de planuri noi pe orice plan. Pune în aplicare acele soluții pe care le ai pregătite deja. Vei crește calitatea vieții tale și vei putea să te bucuri de mai mult lux. Important este să redescoperi repede valoarea reală a fiecărui domeniu din viața ta.

Balanță

De astăzi vei avea tot felul de provocări: în mare parte spirituale! Atenție la tot felul de pierderi de energie dar și la dușmanii tăi geloși, din umbră. Aspectele pe următoarele luni îți vor cere perseverență în plan financiar și puterea de a reinventa calitatea vieții tale. Ai putea căuta să iei un credit. Pentru cei cu bani de recuperat, ați putea primi înapoi sumele împrumutate. Pentru femeile zodiei posibilă pasiune care se pornește de azi începând.
Pentru cei prea puțin dezvoltați spirituali, este vremea unor deschideri spre meditație și rugăciune. Spiritul tău îți va vorbi prin cuvinte.

Scorpion

Pentru femeile zodiei și mai ales pentru cele singure, de astăzi se anunță vești bune și admiratori noi. Pentru bărbații zodiei, aveți nevoie să vă implicați din toată energia în relația voastră. Nativii Scorpioni pot descoperi noi soluții și pot începe noi colaborări fructuoase.

Săgetător

O zi de multă transformare. De astăzi ai și tu nevoie de mai multă energie și de un plus de vitalitate. Se pare ca munca îți depășește disponibilitatea și eforturile pe care trebuie să le faci te pot seca de energii. Parte dintre voi au nevoie să meargă la sport.

Capricorn

O zi de bun augur pentru gustul vieții tale. Pe de o parte atenție la nevoia de a te simți în control și pe de altă parte poți căuta relaxarea. Trebuie să îți aduci aminte să te iubești pe sine și să te bucuri cu adevărat de calitatea prezentului tău.

Vărsător

O zi care va da startul unor lecții de personalitate. Aceste lecții se referă la capacitatea ta de a funcționa în rutină și de a face mai multe pentru cei apropiați. Trebuie să stai mai mult pe acasă și să te implici mult mai tare în treburile casnice. S-a dus vremea revoltelor și rebelul din tine trebuie să se domesticească un pic.
Pentru cei care doresc schimbarea casei sau achiziția unei case, iată începe o perioadă favorabilă.

Pești

O zi de pofte intelectuale. De astăzi vei dori să vorbești pe teme diferite cu genuri de persoane diferite. Vei căuta răspunsuri la întrebări mai vechi și vei simți nevoia de a învăța lucruri noi.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: