Horoscopul zilei 6 Ianuarie 2021

Boboteaza vine cu energie caldă spre deosebire de alți ani. Avem o zi în care căutăm frumosul și putem vedea magia caldă a sărbătorii.

O zi în care ne dorim să râdem și să fim în bune relații. O zi de căutare a echilibrului și a frumosului. O zi în care ne dorim artă, iubire și să facem echipă. O zi de parteneriate benefice.

Berbec

Izolarea nu îți face bine. Atenție la acidul pe care l-ai acumulat în organism de câteva luni încoace. Ai nevoie de rezolvări și pentru asta poți face echipă cu cineva sau poți cere ajutor. Fizic vorbind ai nevoie de relaxare dar și de detox.
Soluțiile vin prin cuplu, atenție la tendința antisocială și frica de a nu fi acceptat! De fapt, tu ești cel care nu te accepți.

Taur

În sinea ta ai multe neplăceri și tare singur te simți și tare mult te agiți. Atenție de astăzi o perioadă lungă de timp la lecții cu energii negative. Fii creativ la muncă și aduc în rutina ta de zi cu zi o preocupare artistică, vei avea nevoie de ea ca de terapie!

Gemeni

O zi foarte benefică. Ai scăpat de ceva povară grea. spirtul tău s-a eliberat de ceva tare greoi. Ce îți rămâne acum de făcut este să înveți cum să simplifici lucrurile pentru a ști cum să evoluezi după acea perioadă de negură și ceață.

Rac

Începi de astăzi lecții spirituale grele. Ai nevoie să faci tot felul de rugăciuni și de dezlegări. Bună parte din an vei lupta cu demonii trecutului de care trebuie să te scapi și să te vindeci.
Un nou ciclu de înțelepciune îți întinde astăzi covorul roșu.

Leu

De astăzi ai piedici și tu, în cuplu. Proiectezi tot felul de probleme pe persoana iubită. Ziua este benefică pentru cunoaștere și pentru declarații frumoase, aprecieri. Evită să te ”faci frate cu dracu” și nu lua deloc în seamă persoane noi care vor să te cucerească. Te poți pricopsi cu o mare pacoste!
Cunoaște-te mai bine și vezi cine ești cu adevărat!

Fecioară

Dacă ai avut în trecut probleme cu o colegă, de astăzi posibil să se înrăutățească relația. Colegii vor fi punctul tău sensibil mult timp de aici înainte. În toată mierea pe care o vezi este o esență tare negativă, atenție la gelozii. Sănătatea poate arăta de astăzi probleme nedepistabile la analize. Atenție la energiile negative. Ai face bine să te orientezi către terapii și rugăciunea inimii.

Balanță

Unele pasiuni pot fi toxice de azi înainte. Atenție la prietene și la neplăceri de la gelozia lor. O zi care îți arată multe lucruri în plan subtil.
Perioada nu îți este cea mai favorabilă, dar ziua este demnă de bucurii. Nu îți face însă prieteni noi azi!

Scorpion

Demonii trecutului te supără și pe tine, ba chiar îți întră în casă. Ai nevoie să te ocupi de multe și dacă vei observa situații bizare cheamă un preot să faci o sfeștanie. Nu primi vizita cuiva astăzi, poți regreta și ține candela aprinsă toată ziua!

Săgetător

Ai grijă la drum, astăzi și de azi înainte. Cineva te poate enerva sau te poate contrazice tare. Altfel ziua îți cere cheltuieli și calcule financiare. Dar mai ales proiecte și planuri de vânzări. Evită contractele noi și negocierile sau promisiunile pe parcursul acestei zile.

Capricorn

După multe luni de energii bizare care te-au cam chinuit, astăzi ți se ia ceața după ochi și vei simți eliberarea. Fă o pomană sau dă un cadou pentru a celebra! Este o zi de lecții și de conștientizare, dar în plan subtil simți cu adevărat ieșirea la lumină. Adevărata lumină.

Vărsător

Cu toate aceste aspecte pe care zodia ta le găzduiește doar un singur lucru se recomandă, atenție la împotriviri și la parteneriate. Se poate să ratezi o colaborare benefică astăzi. Nu apleca urechea la cei geloși și nici la cei care vor să te învenineze.
O zi de elevare prin artă și iubire. Armonia vine pe muzică și muze!

Pești

O zi de încurcături. Așa cum te știm ești atent la simțiri și intuiția nu doarme în tine. Dar atenție că de astăzi vei începe o perioadă aparte și nu neapărat ușoară. Trebuie să lași în spate tot ce nu a mers și tot ce a fost pentru tine luptă în zadar. Dar tot de astăzi poți lăsa ușa deschisă unei energii negative ce te va încărca și te vei elibera de toate pe parcursul următorilor 2 ani. Fii onest cu tine!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: