Horoscopul zilei 5 Ianuarie 2021

Dimineață și până în prânz atenție la tot felul de răutați care ies la suprafață pentru a fi vindecate în următorii 2-3 ani.

O zi în care prânzul va schimba energia. Vom vedea mari diferențe în bioritmul fiecăruia până și după prânz. Recomandat să nu rămâneți blocați în stările dimineții. Ci luați notițe ce este de vindecat pentru a nu traversa vindecarea pe 3 ani, ci pe cât de repede posibil.

Berbec

Dimineață atenție la sănătate și la tot felul de piedici și neplăceri. Persoana iubită este alături de tine la prânz și alături de ea poți regăsi armonia și forța personală.
Atenție la probleme în șir la serviciu.

Taur

Ai avut pe cineva drag cu probleme, păreau că nu se mai termină. Fugi repede la muncă, asta te va ajuta să te simți eliberat. Parcă nici iubire nu mai vrei. Totul este complicat uneori, iar ție complicațiile nu îți plac.

Gemeni

Încă un set de încurcături până să ieși la lumină. Ai parcă o energie negativă acasă, de ceva vreme și care tot te ține pe loc. Mergi către ceilalți. Nu sta izolat, cere ajutorul sau găsește iubirea și relaxarea.

Rac

Din trecutul pe care tu îl venerezi încep acum să iasă tot felul de probleme. E normal, anul vrea să îți poarte pașii spre viitor. Așa încât, ai nevoie să înțelegi problemele trecutului și să le vindeci repede. Cu cât mai repede le înțelegi, cu atât mai bine!

Leu

Ai frici pe parcursul dimineții, poate ai avut o noapte grea sau poate dimineața te-ai împiedicat când să te dai jos din pat. Este o zi care îți subliniază multe sensibilități. Ai nevoie de stabilitate. O mai mare stabilitate și trebuie să te gândești să faci lucrurile durabil de aici înainte.

Fecioară

Ai tu câte ceva greutăți și unele energii negative pe care le găzduiești. Parcă ai vrea să țipi, parcă nu mai poți. Acum este momentul să te întrebi: la ce ți-au folosit toate acelea? Merită!

Balanță

O zi în care te trezești speriat, indispus sau nemulțumit. Este acel pas despre care povesteam și ieri, un ultim efort. Ai nevoie să scoți oboseala din subconștient și să ți-o asumi și să o vindeci.
După prânz ziua îți aduce mult soare! Chiar tu vei învârt unele rotițe ale ceasului vieții!

Scorpion

O zi în care frica de viitor pare insuportabilă. Parcă toate ies pe dos dimineață. Nu te întrista, un motiv în plus să reflectezi și să te interiorizezi. PENTRU TINE SOLUȚIILE SUNT MEREU ÎN PROFUNZIME!

Săgetător

Dacă ai fugit de lecții sau dacă le-ai făcut față deja, nu te grăbi, mai ai și dimineața aceasta un ultim pas împiedicat la serviciu. Este o lecție de personalitate care îți subliniază câtă nevoie ai de imparțialitate, de prudență dar și de pași foarte temeinici. Ești căpcăun până la prânz și apoi trebuie să cauți ajutor la mai multe persoane.

Capricorn

Dar de la prânz răsare soarele evoluției, mai ales dacă ai reușit să traversezi treapta de creștere de la primele ore ale zilei. Straturi de probleme se arată pentru a le despături și a le înțelege. O probă de evoluție cât o teză de pe vremea școlii.

Vărsător

Un plus de încurcături și pentru tine dimineață. Parcă spiritul tău încă doarme sau poate prea multe energii negative au stăruit în drumul tău în ultimele lui. Ai nevoie de o dietă spirituală.
După prânz vei găsi armonia și detașarea!

Pești

De câteva zile te încearcă nervii din pricina persoanei iubite. Pare că în această dimineață este apogeul. Ai nevoie de soluții și pentru asta trebuie să îți îndrepți atenția către divinitate și ajutor divin.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: