Horoscopul zilei 4 Ianuarie 2021

O zi care va avea legătură cu 1 Martie pentru fiecare dintre noi. O zi de muncă și detașare de emoții.

Posibile furii și duritate. Atenție la sănătate și în special la ficat.

Berbec

La serviciu multă poftă de a tranșa lucrurile și de a te pune repede pe acțiune și organizare. Ai o stare de dezamăgire care nu îți dă pace și ai nevoie de vești bune, care nu vin astăzi. Atenție la trădarea unei femei.
Nu te baza pe Șefă!

Taur

O zi în care vrei să te urnești din loc, ai toate cele necesare pentru evoluție, dar nu ai starea necesară. Probabil că te miști mai leneș și îți va lua încă un timp până să te adaptezi înapoi la muncă. Cineva drag are o neplăcere, veți găsi soluții împreună.

Gemeni

Pentru tine această zi pare a fi grea sau tensionată. Nu mintea ta este afectată, ci starea ta de spirit. Se pare că persoana iubită are ceva vină. De fapt, este o schimbare de personalitate pe care trebuie să o faci. Fii mai organizat și mai analitic.

Rac

Atunci când îți dorești să spui lucrurilor pe nume pare că devii foarte rece și impersonal. Ai o problemă pe care o simți nedreaptă; la serviciu. Atenție la sănătate. Nu uita că pentru starea ta de bine trebuie să îți amintești să râzi și să vezi și satisfacțiile pe care le ai.

Leu

Vrei să te simți în posesia propriilor tale bunuri și te bazezi pe muncă pentru a-ți crește nivelul financiar. Astăzi nu ai cea mai bună zi, dar de la mijlocul săptămânii te vei bucura de rezultate pozitive. Ți-ar prinde bine să îți faci poftele. De fapt asta îți lipsește!

Fecioară

Luna te răsfață și îți dă energie să acționezi și să inițiezi. Dar pentru a obține ce-ți dorești ai nevoie de organizare și de prieteni. Dimpotrivă cineva din familie te descurajează sau parcă ești în tensiuni sau conflicte. Dacă nu vă plac aceleași lucruri nu este un capăt de țară. Evită să fii disprețuitor la nevoile sau la plăcerile altora.

Balanță

Un mediu rece care seamănă cu vremea îți dă bătăi de cap. Ai dialoguri interesante dar care te rănesc, deși nu o arăți. Atenție la starea de spirit și la nevoia de a-ți întări sistemul imunitar și nevoia de protecție.
Faci față la efort, mai ales că de Marți vei simți energii foarte benefice! Un ultim efort.

Scorpion

O zi care te pune la alegeri. Ce vrei? Tu să fii bine? Sufletul să râdă? Sau să ai o viață comodă? Ai multe întrebări existențiale pe parcursul acestei zile. Dar trebuie să realizezi că unele răspunsuri nu le vei avea instant. Sau mai mult de-atât încă nu îți pui întrebările corect pentru a înțelege răspunsurile. Ziua este dură, ca energie, chiar dacă nu o simți tocmai așa.

Săgetător

Ai o zi de lecții personale. Trebuie să te concentrezi și să te organizezi. Este o zi de așezare și de fundații noi. Nu este o zi de a fi peste tot ci una de a insista pe pașii mici. Este adevărat că nu îți plac firmiturile, nu poți fi fericit așa. Dar vor veni și satisfacțiile de mâine. Atenție însă la conflictele dure. Dacă trebuie să trădezi ceva sau pe cineva gândește-te de două ori.

Capricorn

O zi care îți dă satisfacții și te încarcă de energie, deși, în sinea ta ai o mare dezamăgire. Drumurile și dialogurile nu îți prind bine astăzi. Dacă dezamăgirea este prea mare caută un ajutor sau un terapeut.

Vărsător

Atenție la piedici sau la energiile negative de care te poți lovi astăzi. Dacă te lovești de mici nedreptăți nu te bloca în ele. Ai nevoie să te reinventezi după câte un pas negativ. Dacă vei încerca să sfidezi, atenție la semnele divine și la mesagerii divini ce vor să îți transmită.
O zi care pare grea, este poate și nerăbdarea pentru marile realizări ce se întrevăd curând. Poate te poți folosi de semnele acestei zile pentru a lua în calcule factori neprevăzuți în planurile tale.

Pești

Persoana iubită este dură și lipsită de sentimente. Nimic nu îi convine și îți face tot felul de reproșuri. Poate pe alocuri să aibă dreptate și să fie nevoie să te schimbi. Ai o lecție de personalitate tu. Evită rupturile și nu pune gaz pe foc la conflicte. Ziua are energii dure și dezamăgiri în tolba ei.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: