Mic îndreptar ajutător pentru a face cumpărături eficiente, în perioada reducerilor

S-a dat start promoțiilor de sezon și îți propui să faci cumpărături eficiente, în perioada reducerilor? Așteptai acest moment, dar după experiențele din anii trecuți ai vrea să fii mai chibzuită? Ți-am pregătit un mic îndreptar ajutător pe care să îl parcurgi pentru a avea un shopping de succes.

Inspectează-ți dressingul, dulapurile, înainte de a pleca la cumpărături

Înainte de a da iama în cumpărături, inspectează-ți dulapurile. Etapa s-ar putea să-ți răpească jumătate de zi însă, crede-ne pe cuvânt, va face toți banii! Te va ajuta în realizarea combinațiilor viitoare! Vei descoperi articole vestimentare demult uitate, care pot fi purtate din nou, dacă sunt asortate după tendințele actuale.

În plus, vei constata ce haine nu se mai potrivesc gustului tău actual, sunt demodate sau uzate. Ține cont de culorile care te prind, de brand, textura materialelor și de trend. Poți grupa hainele pe culori sau modul în care obișnuiești să le asortezi.

Cumpărături eficiente direct din magazin, în perioada promoțiilor

Dacă ești genul care preferă să cumpere din magazin, ar fi bine să nu te lași influențată cu una, cu două. Nici de celelalte “participante la maraton”, care au brațele și coșurile pline cu haine, dar nici de afișele care anunță reduceri de -70%. Caută, verifică, analizează atent și pune de-o parte doar piesele vestimentare care îți plac cu adevărat.

Dacă te-ai obișnuit să cumperi haine online, asigură-te înainte de toate care sunt condițiile de returnare și în câte zile îți vor fi restituiți banii. Din păcate, încă mai există comercianți care întorc sumele de bani cu întârzieri și de două săptămâni!

Alege conștient hainele cu discount din perioada reducerilor!

Dacă ai găsit la raft un model care te avantajează însă, există doar mărimea 36, iar tu porți 34, nu-l cumpăra doar pentru că este redus. În perioada reducerilor, este foarte important să alegi mărimea ta și să nu fii nevoită să duci hainele noi la croitoreasă. Altfel, ce ai luat pe mere vei da pe pere!

Nu te descuraja, reducerile continuă și nu se opresc în aceea zi! Cel mai indicat ar fi să verifici stocurile brandului din alte mall-uri sau să comanzi online produsul preferat.

Probează și amintește-ți ce ai acasă!

Ca să eviți o returnare și un drum în plus la magazin, mergi la cabină și probează hainele înainte să le achiți. Etapa probatului te va ajuta din nou să faci cumpărături eficiente, în perioada reducerilor. Gândește-te cu ce alte articole din garderoba ta merg combinate hainele noi. Dacă reușești să îți compui în cap 3 ținute cu piesa nouă și altele vechi, achită fără să stai pe gânduri.

Mergi pe clasic!

Dacă vrei să fii chibzuită, mergi pe stilul basic. Moda tricourilor imprimate cu mesaje sau cu personaje de desen animat va trece, așa că limitează-te la un produs, maximum două. În schimb, alege articole clasice, uni sau înflorate, care nu se demodează și pot fi asortate cu ușurință.

Limită autoimpusă pentru cumpărături eficiente

Nu uita! În marea bătălie a reducerilor, lupta se dă între comerciant și client! Pe de-o parte comerciantul te ațâță cu prețuri atractive și modele fel de fel, pe de alta, ești tu, cu entuziasmul momentului. Pentru a te putea declara victorioasă, la finalul sesiunii de shopping, stabilește-ți de la început bugetul maxim de cheltuieli.

Fii aprigă cu tine! Nu achita cu cardul cumpărăturile, ci cash, pentru a conștientiza suma pe care o plătești. Evită să cumperi tricouri la 10 lei, doar pentru că sunt ieftine, până la vară oricum o să apară alte modele.

Alege modalitatea “plata în rate“, a celor cumpărate, doar dacă sunt achiziții de super calitate la un super preț! Haine de clasă și fără vârstă.

Și nu în ultimul rând, dacă lucrezi de acasă și nu vei avea ocazia să porți rochiile și fustele noi, limitează-te la un produs, două. Renunță la restul celor din coș, fără regrete. Până te vei întoarce la birou sau vei merge din nou la petreceri, trend-ul actual va trece și va fi înlocuit de un altul nou.

Spor la cumpărături eficiente în perioada reducerilor!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: