Horoscopul zilei 2 Ianuarie 2021

O zi de vindecare de panici și de orgolii. O zi în care Egoul se cere vinecat și el.

Astăzi avem de primit energii benefice și suntem foarte constructivi.

Berbec

Te simți puternic și ai lângă tine prieteni care te vindecă de tot felul de temeri. Îți este foarte benefic să vorbești despre problemele tale cu acei prieteni mai puternici, care deja au trecut prin problemele prin care tu treci acum.
E vremea să vindeci egoul tău!

Taur

O zi care îți poate părea dură. Ai multe provocări. Cineva apropiat ție, de-al casei, din familie te poate ajuta să vindeci ceva, dacă îți dorești cu adevărat să te vindeci! Poate nu ai fi crezut că ajutorul este atât de aproape, dar terapeutul tău cel mai bun este chiar cineva de acasă! Și cel mai probabil nu este un animal de companie!

Gemeni

O zi cu multe reușite importante în plan intelectual. Dacă ai de discutat, lămurit, creat sau inventat ceva, astăzi este una dintre acele zile care îți va deschide ușa către înțelegere. Doar să nu te ascunzi după degete, pentru că răspunsurile le vei avea.

Rac

O zi cu poftă de shopping. Poate online, poate prin magazine, pare că începutul noului an îți dă energii foarte diferite. Vrei să obții, să ai, să înveți să ceri și totodată, așa cum te știm, să oferi!

Leu

Luna mai stăruie încă și astăzi în semnul tău și îți aduce un vibe genial. Poți realiza multe lucruri și poți da din tine ce este mai bun. Ești deja foarte activ și ți-ai propus pentru noul an multe plauri noi. Astăzi va fi cel mai important pas: să definești care sunt cele mai mărețe dorințe. În plus, ai și tu un ego de vindecat!

Fecioară

Egoul tău este bine ascuns și de acolo din profunzime strigă la vindecare. Poate chiar și subconștientul să-ți ceară ceva vindecări. Ar fi recomandat să citești ceva psihologic astăzi.

Balanță

O zi cu start la independență. Deja a început anul de două zile și tu ai planuri foarte mari, probabil cele mai mari de până acum. Să fie cu spor și să te îmbunătățească. Pentru că va fi vorba și despre vindecarea ta și a viitorului tău!
Vei crește foarte mult în acest an, doar trebuie să fii atent și la propriile nevoi și la cursul vieții tale.

Scorpion

Egoul cuiva nu se înțelege deloc cu egoul tău. Ai o zi tensionată care va scoate în evidență acest aspect. Unul dintre voi are nevoie de vindecare.

Săgetător

Pe tine se pare că nu te deranjează egoul. Ba mai mult decât atât, te ajută să visezi mai mult și mai sus. Poți ridica mizele pentru că ești într-o zi de mare evoluție. Gândește-te la viitor!

Capricorn

O zi cu multe de făcut. Egoul te pune la muncă se pare. Dar munca respectivă este spirituală și egoul s-a pricopsit cu ceva ispite care îl poartă prin vibrații nu tocmai pozitive. Încă o săptămână atenție la tot felul de demoni pe care trebuie să ți-i cunoști și să îi ”com-bați” (ca să fac o glumă).

Vărsător

Ai și tu egoul cuiva care trebuie să se vindece. Probabil cel al persoanei iubite. Ideal ar fi să te impulsionezi să găsești tu o soluție, din exterior și să poți ghida lucrurile pentru voi. Altfel, weekendul poate fi de zen și căutare a lui.
O zi de meditații, mereu poate aduce un plus de magie și de bine în viața ta! Fii altfel decât până acum și simte-te bine meditând! Altfel.

Pești

Ai și tu o luptă de vindecare, se pare că și fizică și spirituală. Egoul tău te-a purtat către epuizare, ai nevoie de o împrospătare a energiei, a sănătății, a idealurilor și de odihnă.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: