Pantone a anunțat cele 2 culori ale anului 2021! Află detalii

Pantone a anunțat cele 2 culori ale anului 2021! Pentru prima dată după 20 de ani, celebrul Institut nu desemnează o culoare, ci două. În fiecare an, Pantone anunță ce culoare va domni timp de 12 luni asupra frumuseții, modei și decoratiunilor. În 2021 s-a decis ca alinața dintre Gri (Ultimate Gray) și Galben (Illuminating) să fie simbolul rezistenței și speranței.

Pantone, 2 culori ale anului 2021

“Uniunea dintre nuanța eternă Ultimate Gray cu galbenul viu Illuminating exprimă un mesaj pozitiv și intrepid. Pratică și de neclintit, dar în același timp călduroasă și optimistă, această asociere de culori ne aduce rezistență și speranta”, explică Leatrice Eiseman – Director Executiv al Pantone Color Institute.

Din 2000, Pantone Color Institute a declarat o anumită culoare „Culoarea anului”. De două ori pe an, compania găzduiește, într-o capitală europeană, o întâlnire secretă a reprezentanților grupurilor de standarde de culoare ale diferitelor națiuni. După două zile de prezentări și dezbateri, ei aleg o culoare pentru anul următor; de exemplu, culoarea pentru vara anului 2013 a fost aleasă la Londra în primăvara anului 2012. Culoarea se presupune că este conectată la zeitgeist; de exemplu, comunicatul de presă care declara Honeysuckle culoarea din 2011 spunea “În vremuri de stres, avem nevoie de ceva care să ne ridice spiritul. Honeysuckle este o culoare captivantă, stimulantă, care face ca adrenalina să devină – perfectă pentru a alunga depresia”.

Rezultatele ședinței sunt publicate în Pantone View, pe care designerii de modă, florarii și multe alte companii orientate către consumatori le achiziționează pentru a-și orienta proiectele și planifica viitoarele produse.

Foto: Instagram

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: