Horoscopul primei zile din 2021, 1 Ianuarie

Să îi spunem ”bun Venit” noului an și ”La mulți ani” celor ce se sărbătoresc cu numele.

O zi de prezență de spirit și multe idei. Mintea fiecăruia își face deja simțită prezența și dorința de a te ghida în noul an. Ea vrea să se asigure că ești mereu lucid și ”te va ține din scurt” astăzi cu tot felul de planuri de viitor, binevenite!

Berbec

O zi de bucurii și distracție, în continuare. Vrei să te numeri printre oameni importanți și nu stai deloc acasă. Vrei să discuți ceva important pentru profesionalul tău cu o persoană foarte importantă. Profiți de momentul de prietenie și încerci să îți aduci un plus de imagine util mai târziu în carieră.

Taur

Începi anul în confort și cel mai probabil acasă, unde totul îți este încântare. Te poți enerva cu cineva drag sau poate doar vrei să lenevești. Deși îți stă mintea la străinătate și la tot felul de persoane plecate departe. De unde îți și vin vești, cu întârziere!

Gemeni

Prima zi din an este despre rațiune, planuri, gânduri și dialoguri. Unele dintre ele sunt secrete sau misterioase, altele îți ocupă mult timp din zi. Dacă încă nu ai plecat la drum, iată momentul.

Rac

Prima zi din an te pune pe gânduri și pe tine. Fie că împreună cu persoana iubită faceți planuri de business, fie listă de cheltuieli pe acest an.
Probabil că nu este tocmai ideea ta, dar este binevenită, îți va da poftă de a coborî și tu cu picioarele pe pământ!

Leu

Începi un an care îți va aduce cu adevărat sentimentul de siguranță. Ești în formă și probabil puțin în lumea ta. Ai poftă să câștigi puteri noi și acolo îți va sta mintea pe tot parcursul zilei.
Ai vrea ceva provocări noi și realizări mai mari în plan profesional!

Fecioară

O primă zi de 2021 care îți aduce liniște interioară și te simți împăcat. În plus, ar mai trebui să te simți și mulțumit și totul ar fi perfect pentru un nou start. Prietenii care îți sunt aproape îți propun tot felul de idei.

Balanță

O zi de mari planuri de viitor. Ești foarte inspirat și cineva apropiat parcă te strunește să adaugi și mai multe dorințe pe o listă pentru noul an. Ai multe planuri de casă.

Scorpion

Anul începe cu dreptul, deși nu este ceea ce își dorește sufletul tău. Este o zi pe placul egoului tău și tot mulțumit te simți. Altfel, ai nevoie să te simți important și vei face lucruri în acest sens.

Săgetător

Călătorului horoscopului îi șade bine cu drumul. Ai planuri mari deja pentru tot felul de călătorii noi. Fie ele fizice, spirituale sau evolutive.
Vrei să deschizi drumuri noi, de fapt!

Capricorn

O primă zi de energie proaspătă care parcă te provoacă să te concentrezi pe interesele personale și să îți ridici mizele. Nu ai stare de leneveală deloc. Un prieten care te supără îți dă imbolduri să fii și mai puternic și mai strălucitor și mai bine.

Vărsător

O primă zi de 2021 cu unele conflicte interioare. Dacă ar fi să te manifești precum te simți te-ai pune pe ceartă cu toată lumea. Există o tensiune între persoana iubită și restul familiei și nu îți place deloc acest disconfort.

Pești

O primă zi din an care te prinde preocupat. Ai de lucru ceva sau este doar o zi de rutină, în care nu ai stare. Atenție la sănătate. Mai ales dacă ți-e foarte dor de cineva.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: