Horoscopul zilei 31 Decembrie 2020

La Multi Ani fiecăruia! Ne pregătim să lăsam anul în trecut, să găsim forțe noi de la noul an!

Ultima zi a lui 2020 în același ritm, precum tot anul, o zi de sensibilitate și de vindecări. Una simțim, alta facem, destul de ușor de rănit și destul de dornici de afectivitate, chiar dacă se întâmplă să nu recunoaștem ușor. O zi de traversare emoțională de la stări de vibrație mai mică spre vibrații mai mari.

Berbec

Ești nervos, enervat sau agasat de ceva. Probabil de cineva apropiat sau de o situație de acasă. Ai o stare neconstructivă o bună parte din zi, dar REVELIONUL vine cu prospețime. După miezul nopții ți se schimbă starea mult în bine. Începi un an plin de efervescență.
Simți cum lași în trecut 2020-ul!

Taur

O zi de discuții emoționale pentru tine și un Revelion plin de trăiri contradictorii. Nu îți plac schimbările de felul tău, poate efectul de schimbare ai spune, dar de fapt este energia care se schimbă și simți că poate fi una ce te va scoate din confort. Revelionul poate să îți aducă o tensiune sau ceva conflicte interioare. Probabil te simți victima unei situații. Asta nu înseamnă ca anul tot va fi așa; nu te panica!

Dacă vei fi mai vulcanic încearcă să te rearmonizezi.

Gemeni

Ultima zi din an este despre cheltuieli. Ai multe cumpărături de făcut și toate pentru familie. Probabil că nu îți vei găsi liniștea și vei pleca la un drum fix înainte de miezul nopții, sau imediat după. Vezi să nu fii în întârziere!

Vrei să câștigi ceva și te simți la înălțime!

Rac

Ultima zi din an îți unge sufletul și îți răscolește emoțiile, iar după miezul nopții te pregătești de bucurie! Ți-ai propus să faci schimbări și să lași trecutul în urmă cu adevărat. Vrei să dai o șansă acestui nou an să te surprindă plăcut!
Pare că ai dreptate!

Leu

Ultima zi din an te simți lipsit de chef și de tonus. Dar imediat ce se apropie de miezul nopții parcă devii un vulcan de energie. Este anul tău, asta îți vei spune! Așa vei simți! S-ar putea să ai dreptate.
Strălucești în noaptea dintre ani!

Fecioară

Ultima zi din an plină de emoții și de regrete. Pare că nici în acest an nu ai atins acele idealuri dorite! Dar deja după miezul nopții ai planuri diferite. Știi ce ai nevoie să faci pentru a reuși. Știi ce trebuie să schimbi în tine! 2021 este anul promisiunilor tale către tine.
Vrei să simți că viațăa ta are alt gust și începi cu interiorul tău!
Corect, acesta poate fi pasul care aduce bucuriile!

Balanță

Ultima zi din an parcă obositoare și abia aștepți să treci spre viitor cu pași noi. Este drept, după miezul nopții ai alt vibe! Parcă și prietenii tăi sunt mai veseli, parcă s-a ridicat ceața!
Schimbări bune ce se simt din exterior și din interior!

Scorpion

Ultima zi din an este simpatică, am putea spune. O energie care nu îți displace, deși este ceva în sănătatea ta care nu funcționează întocmai. Este vorba despre ceva vechi, de luni întregi în spate. Poate și vremea este de vină. Dar agitația ta sau neliniștea ta este de vină sigur! După miezul nopții ești tensionat și vrei să atragi atenția tuturor.
Vrei să impresionezi o lume întreagă!

Săgetător

O ultimă zi de tristețe, pare că de la Crăciun ai rămas într-o stare anume! După miezul nopții îți vei schimba vulcanic vibe-ul și vei reveni la efervescență și la setea ta de viață. Dacă ai avea cum, ai să pleci chiar la drum.
Pregătit să îți reiei setea de viață pentru un nou an pe care îl simți câștigător.

Capricorn

Ultima zi din an cu nervi în doi, dar câtă sensibilitate ai fi putut avea și tu! Poate riști, după miezul nopții, să începi o aventură în funcție de ceea ce simți; n-ar fi exclus!
Pentru cei care își dau voie să simtă, pare o noapte foarte fierbinte!

Vărsător

Ultima zi din an va fi mai agitată ca oricând. Așa se întâmplă când lași lucrurile pe ultima sută de metri! Dar atenție nu te obosi și apoi după miezul nopții să îți verși nervii pe persoana iubită!
Ori te lași purtat de dorințele persoanei iubite, ori intrați în conflicte, ori te enervezi tu! De fapt, are dreptate, Revelionul te prinde agasat! Poate ai să ții minte să nu te ai epuizezi altă dată și să lași loc și energie pentru a te bucura!

Pești

Ultima zi din an este cu preocupări foarte clasice. Noaptea de Revelion aduce prietenii aproape și sufletul ți se încălzește! Ai multă poftă de distracție și multe pasiuni pentru noul an.
Vrei să te aventurezi, asta va fi dorința ta la miez de noapte!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: