Ce accesorii se poartă în 2021? Ai să rămâi uimit!

Ce accesorii se poartă în 2021? Ei bine, află că se poartă … prințesele! Sau cel puțin un accesoriu capilar specific lor. De-a lungul ultimelor sezoane, am adoptat și am iubit să punem în păr bentițe matlasate, un accesoriu mai degrabă asemănător cu o mică pălărie.

Ce accesorii se poartă în 2021?

ce accesorii se poarta in 2021Însă am optat și pentru o diademă cu perle în locul unei bandane simple, cu căptușeală. O tendință care a explodat după ce Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a purtat o bentiță într-una dintre aparițiile sale publice.

Însă azi accentul este pus din nou pe un stil mai de bază, cu piese de înfrumusețare care încadreză grațios capul datorită unor logo-uri subtile de brand, cu detalii țesute delicat și cu elemente microsculpturale inspirate din natură.

O tendință în acest sens a apărut în colecțiile de toamnă-iarnă 2020-2021 ale Dolce & Gabbana și Erdem. În ultimele prezentări Dior s-a demonstrat că o rochie de tulle și o mică diademă pot transforma orice femeie într-o zeiță ravisantă. Obiectivul Chanel pentru Primăvară-Vară 2021 este acela de a ne face să semănăm cu o prințesă urbană sofisticată.

Foto: pixabay.com

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: