Anul 2020 by Doinița Oancea. Video și galerie foto!

Știu, avem resentimente vizavi de el, anul 2020. Toți și toate. Dar dacă am privi mai atent, dacă ne-am uita mai mult la partea plina a paharului, atunci, cu siguranță, ar fi altfel!

Poate vă gândiți: “Ce știe Doinița Oancea, viața ei e altfel”.

Dar, indiferent de cine suntem și cum ne cheamă, tot pe acest pământ trăim, iar relele nu ocolesc pe nimeni. Numai că eu am ales să văd ce s-a întâmplat bun în acest an.

Nu o să mă întind la povești despre cum anul a început cu probleme de sănătate în familia extinsă: cum verișoara mea s-a simțit rău într-o zi și  apoi a suferit o a 2-a operație pe creier. Sau că anul ăsta am pierdut o mătușă dragă sufletului meu.

Aleg să fac retrospectiva luând în calcul lucrurile bune, întâmplările frumoase, micile sau mai marile realizări, momentele care au schimbat ceva în interiorul meu sau temerile de care am scăpat.

Anul 2020 cu bunele și relele sale iertate

Nu a fost un an ușor, ci unul interesant. Un an care m-a scos din tiparele obișnuite, mi-a împins limitele, m-a făcut să-mi descopăr și alte valente.

Și poate că ar trebui să facem așa cu toții, anul asta, pentru că a fost unul cu condiții speciale.

Așadar, las mai jos pentru voi și nu în ultimul rând pentru mine, o  mini poveste a anului 2020, la care atașez și poze realizate în momentele despre care vă vorbesc. Povestea anului meu o regăsiți în video.

2020, cu bune și cu rele, îți mulțumesc că ai fost!

2021, te aștept curioasă să văd ce noi provocări îmi aduci!

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: