Saint Laurent primăvară-vară 2021 – Prezentare de modă în deșert

Saint Laurent primăvară-vară 2021! În data de 15 decembrie, casa franceză Saint Laurent și-a prezentat colecția pentru primăvară-vară 2021 printr-un videoclip și imagini hipnotice. Mai mult decât o paradă de siluete, Anthony Vaccarello, directorul artistic al casei, ne oferă o reflecție binevenită asupra esențialului.

Vestea a apărut la sfârșitul lunii aprilie. „Conștient de situația economică actuală și de schimbările radicale pe care le aduce, Saint Laurent a decis să-și regândească abordarea timpului și să-și stabilească propriul calendar”, se arată într-o declarație a casei pariziene. După Covid-19, eticheta de lux a cărei direcție artistică este asigurată de Anthony Vaccarello a preferat să-și amâne parada. În loc să prezinte rodul colecției sale de primăvară / vară 2021 în septembrie, Saint Laurent a preferat să o prezinte ​​în decembrie.

La jumătatea lui decembrie, designerul și-a prezentat modelele pentru următorul sezon de vară, în deșert, o evocare mistică a pierderii, a viselor și a revenirii la origini.

Saint Laurent primăvară-vară 2021

Saint Laurent primăvară-vară 2021: înapoi la elementele de bază

“Am vrut să mă concentrez pe esențial, având în vedere vremurile actuale. Pe de altă parte, am vrut să rămân pozitiv, fără greutate. Deșertul îmi evocă această nevoie de seninătate, spațiu, mai puțin ritm. Hainele sunt și ele mai flexibile, există o stare de spirit calmă în această colecție”, a declarat Anthony Vaccarello într-un text care însoțește lansarea colecției sale pentru primăvara-vara viitoare.

Ideea de simplitate a bântuit întotdeauna moda, care este adesea criticată pentru că face prea mult. Cu toate acestea, dacă există o casă care a ancorat simplitatea curbelor și liniilor în ADN-ul ei, aceasta este cea creată de Yves Saint Laurent. Mai mult, revenirea la esența casei este, desigur, în conformitate cu codurile sale, în special cu cele din anii 1960.

Găsim setul iconic de tunică-pantaloni inconică pentru designerul francez, o jachetă cu buzunare mari, o jachetă lungă cu umeri care ia aspectul unui nou tip de smoching. Ca să nu mai vorbim de accesoriile, centurile-banană și bijuteriile supradimensionate care au un ”je ne sais quoi” care evocă anii 80.

Anthony Vaccarello ne oferă un studiu al dorințelor noastre vestimentare. O revenire a ținutelor și pieselor cochete, dar simple, în care ne simțim bine. Culori naturale, materiale care urmăresc mișcările corpului mai mult decât îl constrâng … Femeia Saint Laurent trece prin veacuri cu agilitate, pentru că este întotdeauna liberă și fidelă pentru ea.

Foto: pixabay.com

 

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: