Horoscopul zilei 30 Decembrie 2020

Ironii și multe cuvinte dure în loc de exprimarea sentimentelor reale.

Luna plină a accentuat unele sensibilități, dar a și întărit unele exigențe. Este recomandat să punem în armonie cele două extreme și să nu ne ascundem de ceea ce simțim cu adevărat. Mai ales atunci când ne este greu să ne acceptăm slăbiciunea. Puterea nu vine din a domina ceea ce e slab în alții sau în noi. Ci de a armoniza puterea cu lipsa ei!

Berbec

Posibilă lecție de personalitate care te vrea curajos atunci când ți-e frică de respingere. Lecția de asumare a conflicte interioare poate fi un mod de închidere a acestui ciclu de neplăceri.

Taur

O zi de încredere și dialoguri. Ai de făcut multe lucruri, dar și de învățat, negociat sau concluzionat. Luna plină îți subliniază și ție o lecție; de a crede în succesul dorit și de a ridica miza așteptărilor pe câtă încredere ai în tine.

Gemeni

O zi de trăiri intense. Mintea înțelege, sufletul simte, dar parcă nu le poți pune împreună. Ai nevoie de o renaștere a personalității pentru a putea realiza această împăcare interioară. În plus, ai nevoie să înveți lucruri noi, să te deschizi spre spiritualitate mai mult decât până acum.

Rac

Luna plină ți-a accentuat cam toate frustrările și toate rănile și îți cere să te reinventezi. Pare că lucrurile nu stau foarte bine în relația ta de cuplu, dar trebuie să îți vii în ajutor, mai ales că ai semne divine și ca lucrurile pot lua o turnură frumoasă dacă vei reuși să vorbești în aceeași limbă cu persoana iubită. Nu uita că este o lecție pentru tine să aduci căldura în cuplul tău.

Leu

Luna plină te-a sensibilizat destul de mult și pe tine. Și parcă liniștea ta s-a pierdut într-o secundă. Poate că rănile nevindecate te chinuie și te mistuie pe interior, indiferent cât te vei ține de ocupat cu alte responsabilități. Sufletul are nevoie de recunoștința ta și de protecția ta. Nu poți să aduni bagaje emoționale la infinit. Nu este demn de tine.

Fecioară

Astăzi vrei să fii mai puternic pentru ca în viitor să nu mai suferi. Pare că vrei să recuperezi toate puterile pierdute și pare că riști destul de mult și multe. Nu uita că puterea impusă este una falsă, iar fără intuiție viitorul nu poate fi așa cald cum ai vrea. Ai nevoie să împaci inima și creierul, să pun împreună ideile și intuiția. Astfel poți obține puterea dorită și viitorul căutat.

Balanță

O zi cu lecție de personalitate și cu nevoia de a-ți asuma treburile casnice. De acolo ai să găsești bucurie, comunicare, înțelegere. Ai o stea norocoasă deasupra capului și ea nu te va lăsa să stai în umbră. Fii asumat în familie, alături de cei dragi și la fel de armonizat cu ei ca și cu munca ta.
Putere profesionaă pe care o ai acum pe ultimele zile din an, fără satisfacții. Mai importante: căminul tău și rădăcinile tale în acest moment. Ele îți dau putere!

Scorpion

O zi de conflicte interioare și pentru tine. Ai multe de dialogat și de lămuri astăzi și pare că ești foarte ironic față de aceia pe care altădată îi iubeai. Pare că ți-ai pierdut unele sentimente. Probabil că luna plină ți-a schimbat energiile în zona afectivă. Recomandat să ai încredere și să nu vorbești despre lucruri pe care nu le simți. Tu ești o personalitate emoțională, nu te dezice de sentimente sau de tine.

Săgetător

O zi de hotărâri importante. Ești în stare să răstorni ”Carul mic” și ”Carul mare” împreună și ceva frustrări îți răsună în inimă și ție. Vrei ca totul să se schimbe într-o clipă și parcă ai fi în stare să cobori și în infern pentru a schimba ceva rapid. Nu te lăsa în vibrații scăzute ci echilibrează și armonizează în tine conflictele și vindecă regretele. Evită să repeți un tipar din trecut.

Capricorn

O zi importantă pentru că vei avea parte de provocări și pentru că provocările te alimentează cu putere. Ai grijă însă să nu pari ca un adolescent într-o criză de pubertate. Fii asumat, dacă poți, fii maturi și înțelept. Nu te lăsa păcălit de idei fără substanță și nici de puteri fără importanță. Sufletul este plin de scântei divine, iar minte ta, de ispite întunecate. O luptă ce se mai dă încă până la jumătatea lunii Ianuarie din 2021 și pe care tu vei hotărî cine o va câștiga.

Vărsător

O zi de muncă și de emoții. Poate că le îmbini pe amândouă în creativitate și în acest fel poți stinge conflictul din interiorul tău. Ai o stare de agitație sau de iritare de câteva zile. Creativitatea este cel mai bun prieten al tău și astăzi și în următoarele săptămâni îți face bine să o accesezi, să o exploatezi.
Realizările ce se văr chiar și astăzi în munca ta îți aduc asigurarea că ești bun în ceea ce faci. Ai grijă doar la agitație și la oboseală. Nu te epuiza!

Pești

O zi în care ar trebui să îi lași pe ceilalți să își vadă de treburile lor. Și mă refer mai ales la prieteni. Trecutul inclusiv poți să îl lași în spate. Așa ca pe final de an, iată ziua cea mai bună să renunți la ce nu-ți mai trebuie și la ce nu îți face bine!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: