Masaj pe pat cu pietre de jad. Scapă de senzația mâinilor și picioarelor reci și corectează-ți postura!

Acest masaj pe pat cu pietre de jad este un concept-fusion care îmbină efectele terapeutice ale termo-tratamentului, cu plăcerea masajului de relaxare.

Masajul cu pietre de jad se adresează în principal persoanelor care au probleme cu spatele și coloana vertebrală, dar și celor cu alt gen de afecțiuni medicale.

Chinezii folosesc de mai bine de 5000 de ani piatra de jad, în terapii. Ei au descoperit că această piatră semiprețioasă rezonează și este extrem de prietenoasă cu corpul uman.

Jadul este considerat piatra curajului, a dreptății, echilibrului și generozității. Ea are o vibrație blândă și are puteri terapeutice prin compoziția sa specială: silicați de minerale, precum calciu, magneziu, fier, potasiu și zinc.

Pietrele de jad rezonează cu mineralele organismului și ajută la absorbția lor, atunci când este nevoie sau, dimpotrivă, la eliminarea lor, când acestea sunt în exces.

Cum se realizează procedura de masaj cu pietre de jad

Patul este prevăzut cu un dispozitiv format din pietre de jad, care se încălzesc prin elemenții montați în interiorul lor. Pacientul se așează pe pat, iar pietrele vor realiza o elongație controlată, care pleacă din zona cervicală și merge până la coccis și înapoi.

Presiunea pietrelor este monitorizată de specialiști printr-o telecomandă. De aceea, terapia este tolerată fără probleme, atât de persoanele în vârstă, cât și de copii.

Jadul încălzit va emite infraroșii de undă lungă, iar căldura va intra în corp, până la o adâncime de 8-9 centimetri.

Câte ședințe de masaj pe pat cu pietre de jad sunt necesare

Sunt recomandate 24 de ședințe, cu durata de 40 de minute fiecare, realizate zilnic, sau la cel mult 2 zile distanță una de alta.

Există și o a doua variantă a acestei tehnici de masaj, terapia cu pietre de jad și turmalină. Aceasta se adresează persoanelor care au probleme cu coloana vertebrală, probleme medicale sau cauzate de o poziție de lucru incorectă.

Ce beneficii aduce termo-masajul pe pat cu pietre de jad

Tehnica are multiple beneficii: elimină calculii renali (nisipul și pietrele de la rinichi), produce o reechilibrare hormonală, stimulează circulația sangvină, oferă o stare de calm și un somn liniștit.

Totodată, masajul purifică sângele, combate radicalii liberi, oxigenează țesuturile și reducere retenția de apă din organism. Mâinile și picioarele nu vor mai fi reci, iar problemele medicale de genul: varice, tromboze, spondiloză, gonacroză, apnee în somn sau celulită, vor fi ameliorate.

După masajul cu pietre de jad, procedură 100% naturală și fără efecte adverse, specialiștii recomandă o ședință de preso- terapie, care ajută la detoxifiere și scăderea în greutate.

Beneficiile sunt multiple și efectele se simt încă de la prima ședință.

 

Sursă foto yuccacenter, spaliving, casajad

 

 

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: