Cine sunt marii câștigători ai British Fashion Awards 2020?

Cine sunt marii câștigători ai British Fashion Awards 2020? La începutul lui Decembrie, comunitatea internațională de modă, alături de invitații de onoare Priyanka Chopra, Maisie Williams și Rosalía s-au reunit via Zoom pentru a celebra British Fashion Awards 2020. În lumina evenimentelor actuale, BFA au decis să îi onoreze pe creatorii care au contribuit pentru: Comunitate, Oameni, Mediu și Creativitate.

British Fashion Awards 2020

Iată câștigătorii British Fashion Awards 2020:

Comunitate

Sai Ta pentru că a susținut mișcarea Black Lives Matter

Chanel pentru donația către organizațiile de caritate britanice și pentru susținerea în producția de Echipamente individuale de Protecție.

Rețeaua Emergency Designer Network, realizată de Bethany Williams, Cozette McCreery, Holly Fulton și Phoebe English ca răspuns la pandemia de Covid-19.

Kenneth Ize pentru suportul acordat artiștilor și creatorilor nigerieni și comunității LGBTQ+

Michael Halpern pentru Colecția Primăvară-Vară 2021 și voluntariatul la spitalul londonez Royal Brompton Hospital.

Oameni

Aurora James pentru modificările pe care le-a realizat în industria modei.

Edward Enninful pentru satutul său de apărător al diversității și pentru că a celebrat personalul aflat în prima linie de luptă contra Covid-19 în timpul epidemiei.

Lindsay Peoples Wagner și Sandrine Charles pentru că au înființat Black în Fashion Council.

Priya Ahluwalia pentru misiunea asumată de a sensibiliza lumea față de comunitatea de culoare.

Samuel Ross pentru că a fondat programul de ajutor financiar pe numele Black Lives Matter.

Mediu înconjurător

Anya Hindmarch pentru sustinerea unor initiative perceum NHS Holdster (crearea unui sac lavabil pentru p[ersonalul din prima linie in pandemie), Waste Not, Want Not patchwork si pentru ca aprodus camasi reutilizabile pentru NHS (National Service Health)

Christopher Raeburn pentru că a apărat valorile durabile și pentru că a pus bazele unei întreprinderi responsabile care nu alterează în niciun fel creativitatea.

Gabriela Hearst pentru că a pus în valoare moda etică.

Stella McCartney pentru că se află printre primele nume din lumea modei care au apărat durabilitatea, demonstrând cum poți integra luxul prin transparență totală.

The Fashion Pact pentru că a reunit numele mari din modă cu scopul de a crea o acțiune colectivă pentru o schimbare pozitivă.

Câștigători British Fashion Awards 2020 – Creativitate

Grace Wales Bonner pentru că a pus în lumina reflectoarelor problema rolului comunității de culoare în modă.

Jonathan Anderson pentru colecțiile sale și realizarea conceptelor “Show-in-a-Box” și “Show-on-the-Wall” pentru JW Anderson și Loewe.

Kim Jones pentru munca depusă care i-a permis să figureze pe lista de onoare a Reginei Angliei.

Prada, Miuccia Prada și Raf Simons pentru că au demonstrat puterea creativității, a comunicării și uniunii cu scopul de la crea conturul modei viitorului.

Riccardo Tisci și Burberry pentru contribuția la livrarea a 100.000 de măști chirurgicale către NHS (National Health Service), pentru că și-au deschis fabrica din Castleford pentru producția de cămăși și măști, și pentru donațiile făcute către Universitatea Oxford.

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: