Un spectacol regal Chanel Métiers d’Art 2020/21 la Château de Chenonceau

Spectacol regal Chanel Métiers d’Art 2020/21 la Château de Chenonceau! Regina din strada Cambon și atelierele sale aristocrate care dețin meșteșugul desăvârșit au defilat la Château de Chenonceau. Un spectacol Chanel Métiers d’Art 2020/21 cu accente medievale care încununează femininul.

La început de decembrie, Château de Chenonceau a găzduit o prezentare de modă Chanel Métiers d’Art 2020/21 cu totul specială. În cea mai strictă intimitate, cu un singur spectator care a fost și muză: Kristen Stewart. Forțată să reinventeze formatul date fiind circumstanțele, casa nu a sacrificat din feeria colecției sale pe tema Château des Dames.

Spectacol regal Chanel Métiers d’Art 2020/21

Ca de obicei, pentru această paradă spectaculoasă locul și inspirația sunt strâns legate. „Parada la Château de Chenonceau, acest „Château des Dames ”, era o alegere evidentă. Locația a fost proiectată și locuită de femei, inclusive de Diane de Poitiers și Catherine de Médicis”, spune Virginie Viard. Plasată sub semnul cunoștințelor nobile, colecția combină feminitatea proaspătă, subtilă și puțin rock a directorului artistic și priceperea atelierelor sub semnătura Chanel. Acest lucru are ca rezultat siluete destul de obișnuite în primele pasaje, care amintesc de cele de la începutul anilor 2010 cu fusta mini în carouri (asemănătoare cu podeaua castelului) / jambiere / tocuri. Câștigând în chic pe măsură ce defilează, se dezvăluie fustele elegante și rochiile negre eterice demne de o noapte de bal princiar.

„Emblema Catherinei de Médicis a fost o monogramă formată din două„ C”-uri împletite, precum cea a lui Chanel ”, subliniază Virginie Viard. Povestea nu spune dacă designerul și-a inspirat celebrul logo din cel al suveranei, dar accentele medievale sunt numeroase. Amintim în special centurile brodate de Atelier Montex care au preluat arhitectura excepțională a locului, rochiile de tapiserie sau chiar un uimitor hénnin modernizat. Moștenirea și măiestria au devenit sacre într-o singură paradă.

Foto: pixabay.com

 

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: