Horoscopul zilei 28 Decembrie 2020

O zi de extreme: ” a fi sau a nu fi” ! unde este oare fericirea! Ce ne place, ce ne dorim, ce atragem și ce ne face fericiți?

Ziua de astăzi va pune accentul pe bucurie și nevoia de a ieși din neplăceri, de a fi bine și fericiți în sfârșit. Avem multe genuri de sentimente și probabil că mai simplu va fi să știm ce nu ne face fericiți. Credința, optimismul și dorința de a crede în existența fericirii vor fi și ele ades gândite și trăite pe parcursul acestei zile.

Berbec

Tensiuni profesionale îți consumă multă energie de ceva vreme. O luptă interioară și ea, dar astăzi mai multă tensiune vei resimți. Ai nevoie să te agăți de ceva pe măsura dorințelor și poftelor tale. Poți crede în miracole sau poți discuta cu oameni foarte importanți. Pentru unii Berbeci, ziua le va oferi anumite șanse de a înțelege ceea ce contează cel mai mult în viața lor. Pentru alții ziua va avea un ecou pentru câteva luni, în care se vor întreba ”de ce”.

Taur

Banii pe care ți-ai propus să îi faci par că nu te satisfac. De fapt ai o mică invidie care te răscolește. Poate că ai nevoie de o susținere; fix a persoanei pe care o invidiezi. Astăzi planurile sunt bune să îți aducă stabilitate, iar tu ai nevoie să perseverezi în concentrarea ta.

Gemeni

O zi cu ecou important pentru viitorul tău. Fii activ, intuitiv și concentrat asupra propriilor nevoi reale. Fericirea vine de la persoana iubită sau de la o persoană optimistă alături de care ai nevoie să fii. Este ziua în care poți să îți depășești anumite limite și poți sparge unele bariere care te-au blocat până nu demult.

Rac

Sănătatea ta fizică depinde de cea spirituală, astăzi. Poți găsi cauza unor probleme în tine. Fii onest și dacă te vei enerva observă-ți automatismele, probabil că ele sunt cauza nefericirii de la acest moment. Este ziua în care trebuie să fii voluntar și empatic cu și pentru propria-ți persoană!
O zi în care destinul îți arată calea, fii concentrat pe vindecare!

Leu

Planuri de viitor și multă mobilitate. Ai de văzut sau de vorbit cu foarte mulți oameni astăzi. Ești la mijlocul unui drum și ai de ales între prieteni și responsabilități. Poți împăca oare ambele nevoi? Dacă îți vei păstra calmul poate vei găsi timpul necesar.

Fecioară

O zi cu o lecție de viață importantă. Ba mai mult decât atât, este o zi cu ecou și lecția poate continua lunile următoare. În ce constă ea? Fii concentrat! Dacă vrei să afli de ce nu ești fericit sau dacă vrei să găsești anumite răspunsuri, trebuie să te concentrezi pe ceea ce cauți. La fericirea pe care o dorești și nu la nefericirea pe care o repeți zilnic în gândurile tale!

Balanță

Ceea ce vrei cu adevărat stă să se contureze în aceste zile, chiar dacă pare o ambianță de haos și derivă. Poate fi un moment de creativitate sau de creație eliberatoare. Ai putea găsi revelația, mentorul, ideea care să merite un nou ciclu de dezvoltare aparte pentru restul existenței tale. Întrebarea pe care trebuie să ți-o pui este: ”ce rezultate vrei să obții?”
O zi cu ecou în evoluția ta. Ea poate sublinia lipsa sau nevoia care să te ghideze spre inițiative importante și resurse valoroase.

Scorpion

Dacă nu te-ai învățat încă ce anume te face fericit, iată că răspunsul de astăzi va fi simplu: banii, luxul, confortul! Probabil că adevăratul confort va veni când vei ieși din criza în care te afli. Acesta este un drum de câteva luni, nu mai mult. Fii concentrat pe transformări.

Săgetător

O zi de dialoguri ce îți vor sublinia propria neîncredere sau nemulțumire. Ai tot ce îți trebuie pentru a fi fericit. Dacă nu ești, atunci vezi unde ți-e vina. În plus, lucrează la tine pentru încă o perioadă de timp. Dacă ești gol pe dinăuntru tot în puterile tale stă să îți oferi posibilitatea de a te accepta sau de a te face fericit.

Capricorn

Ce ascunzi tu în sinea ta, doar tu știi. Ce vrei tu să obții prin responsabilitățile asumate doar tu știi. Este o zi, astăzi, în care poți schimba cursul bucuriilor adevărate. Ai nevoie să vezi fericirea în interior și să nu mai pui atât de tare accentul pe a face ce trebuie. De fapt ”datoria” și obligațiile pe care ți le impuți nu sunt nici pe departe demne de respectul față de propria persoană. Iar resursele tale se cer ghidate în scopuri mai profunde și spre bucurii mai pline de substanță.

Vărsător

Astăzi ești între panică și bucurii mici, deși vrei ca viitorul să îți aducă acele bucurii importante. Ți-e sete de viață cu adevărat, de a fi tu însuți, de a-ți permite să fii spontan, de a putea să te surprinzi chiar și pe tine. Iată ca o astfel de zi, cu ecou, te îndreaptă către prietenii care pot să îți fie alături în această sete și pe un nou drum.
Simți că viața ta se schimbă și va prinde alte vibrații, ești pe această cale și devii din ce în ce mai sigur de tine și de ea!

Pești

Astăzi trebuie să dai tot ce ai mai bun la serviciu. Concentrarea ta trebuie să fie puternică și admirată. Ai o zi de ecou profesional și trebuie să faci impresie bună. Nu pentru ceilalți ci pentru liniștea ta interioară. Ideile tale merită aprecierea, tu ai uneori idei geniale. Poți fi un model!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: