Horoscopul zilei 27 Decembrie 2020

Astăzi vom face cunoștință cu acea energie care va aduce multe în anul ce urmează.

O zi de pregătiri pentru noul an, la propriu și la figurat. Posibil să simțim cum se mișcă unele lucruri ce nu credeam că se vor mai mișca vreodată. O zi de mici surprize și multe idei.

Berbec

Weekendul se încheie cu drumuri, trebuie să te orientezi spre cât mai multe din cele ce mai vrei încă să rezolvi în acest an. Ai foarte multe dialoguri de făcut și bilanțuri importante. Pentru noile proiecte ce se leagă de astăzi în mintea ta și pe care le vei dezvolta în următoarele 12 luni.

Taur

Astăzi ești gata gata de calculele propriei contabilități. Ai o zi de raționalizare a câștigurilor și a proiectelor profesionale. Vrei să faci pași foarte mari pe noul an și deja pornești la discuții importante cu oameni de business. Nu ți-ar strica să te ocupi și tu de un business al tău. Mai ales dacă ai calități de manager sau dacă te gândești la programe de dezvoltare a afacerilor.

Gemeni

Luna călătorește prin semnul tău și te sensibilizează încă două zile din acest an. Ai nevoie să reechilibrezi mintea cu sufletul sau să spui ce simți sau să aduci mintea în suflet pentru a naște forțe noi. Ziua te va impulsiona spre creație și creativitate, mai abitir decât vreodată până acum.

Rac

Pentru finalul de an se impune să faci câteva rezumate: emoționale și spirituale. Ai nevoie să pun totul în ordine în gândurile tale și asta vei înțelege chiar pe parcursul acestei zile. Starea de spirit este importantă atunci când vrei să pornești spre un nou an promițător. Iar după câte ai trăit în ultimii ani, ai nevoie de aceste zile de eliberare.
Un final de weekend cu stări bune sau cu stări depresive; de tine depinde ce vei alege să trăiești ca stare de spirit!

Leu

O zi de mișcare. Te lași purtat de gânduri și ele te vor ghida spre un sentiment de libertate. În ultimii ani te-ai străduit să obții respectul colegilor, de astăzi vei valoriza alte lucruri. Vei dori să te simți liber alături de persoana iubită; liber să te aventurezi în proiecte în doi.

Fecioară

Ai unele idei care te scot din confort. Ai unele dialoguri care pun un pic de presiune pe tine. Ești pe un final de weekend care îți va schimba optica asupra viitorului. Ecoul zilei va trece prin mintea ta mulți ani de acum. Ai nevoie de o altă mentalitate și probabil de un nou job.

Balanță

Și pentru tine ziua aduce mișcare de forțe și schimbarea unor raporturi de putere. Lași mai mult instinctele să te poarte și le potrivești de astăzi cu ideile. Ai de echilibrat noi pași și de concretizat noi revelații.
O elevare personală și o eliberare a dorinței de a trăi pasional.

Scorpion

O lecție de personalitate va începe de astăzi și va dura mult timp, poate chiar 3 ani, atenție! Ai nevoie să înțelegi lucruri pe care nu vrei să le iei în calcul. Ai nevoie să vezi ce te irită cu adevărat. Ce este trist în tine? În plus ai nevoie să transformi independența dorită în căldura familiei. Să ieși din tiparele vechi, va fi provocarea acestei lecții de personalitate. O reașezare a structurilor tale, în care mintea, sufletul și dorințele să găsească alte poduri de comunicare între ele și să schimbi raportul de forțe în tine.

Săgetător

Ai în plan să înveți lucruri noi, sau vrei să schimbi mașina sau vrei să faci o tranzacție sau vrei să miști un munte. Iar pentru asta te gândești cum să pui problema cu persoana iubită. Veți discuta intens zilele acestea despre noile tale dorințe. În plus, de astăzi vrei să te simți liber în mișcările tale.

Capricorn

O zi care va mișca și pentru tine unele energii care păreau blocate. Vrei să pornești un proiect de mare amploare și pentru asta ai nevoie de colegi sau trebuie să gândești cu precizie anumiți pași elaborați. Asta vei face în acest final de weekend și în primele zile ale săptămânii ce urmează.

Vărsător

Vrei să dai mai multă putere copilului din tine, vrei să te joci, vrei să găsești noi pasiuni care să te facă să te simți liber. Ai o zi plină de prieteni și dialoguri. Te va solicita foarte mult joaca intelectuală și jocurile de cuvinte sau de idei.
O zi de tachinare și de vorbit în parabole. Îți suni mulți prieteni care țin la glumă sau care știu să te înțeleagă printre rânduri. Energie nouă care îți oferă o adrenalină și o efervescență aparte.

Pești

Începi și tu o dorință acută de eliberare, mai ales în forul tău interior. Vrei să faci mari ”mișcări de trupe” și ai nevoie de acordul celor dragi. Ba mai mult de atât, vrei să te muți sau să schimbi multe pe acasă. Îți cauți confortul acolo unde de fapt ar trebui să crești vibrația energiei. Dacă ai să înțelegi acest aspect, atunci vei găsi ceea ce căutai!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: