Nou trend în materie de frumusețe? ”Skin fasting” sau STOP folosirii produselor cosmetice pentru a avea o piele frumoasă

Nou trend în materie de frumusețe? ”Skin fasting” sau STOP folosirii produselor cosmetice?

Odată cu pandemia și al său lockdown, multe s-au schimbat. Că e vorba de modă, de muzică sau de cosmetică, iată că apar noi trend-uri, noi atitudini și noi direcții. Se pare că în materie de frumusețe se pune accent pe întoarcerea la natură și simplitate. De unde și conceptul de ”Skin fasting”, o nouă tendință de frumusețe din Asia, care promite o piele frumoasă regenerată datorită unei rutine minimaliste aproape fără produse de înfrumusețare!

Nou trend în materie de frumusețe. Adevăr sau strategie de marketing?

Cei de la Mirai Clinical au conceput această tehnică și o explică prin abandonarea produselor lor de înfrumusețare pentru a obține o piele perfectă și revigorată. Ei susțin că are ca și scop reducerea rutinei la minimum, pentru a permite pielii să se autoregleze astfel încât să-și recapete starea naturală. Mai mult, ei promit ca și rezultate o piele strălucitoare, cu vitalitate, fără imperfecțiuni. Pentru a aplica acest Skin fasting este suficient să reducem drastic numărul de produse cosmetice utilizate zilnic, în special prin eliminarea celor care conțin ingrediente chimice, agresive pentru piele. Eliminând temporar utilizarea anumitor produse prin acest Skin fasting, permitem pielii să revină la sistemul său natural de apărare.

Creatorii acestui concept mai spun că, deși pare radicală, această detoxifiere a pielii prezintă rapid rezultate evidente: o reducere a imperfecțiunilor, o producție reglementată de sebum, pori mai puțin vizibili și o strălucire naturală recâștigată.

Este adevărat că ei admit că este important să adaptați această tendință la propria piele. De exemplu, dacă simțiți o uscăciune neplăcută sau o persistență a petelor întunecate, nu ezitați să păstrați anumite produse cosmetice, cu o compoziție curată. Scopul este de a permite pielii să se regleze singură, fără a-i accentua punctele slabe.

Sfatul medicului

Cât de eficient este, nu știm. Însă, așa cum noi am aflat de acest nou concept, știm că și voi o puteați face. Iar sfatul nostru este să apelați la un specialist înainte de a face pasul. Pielea, ca întreg organismul nostru, este sensibilă la orice traumă sau greșeala. Cum nu este recomandat să ținem diete fără îndrumarea unui medic, tot așa îi in cazul pielii. Mai ales că… pielea este cartea noastră de vizită și orice pas greșit nu ne este iertat, ci arătat!

Foto: pixabay.com

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: