Horoscopul zilei 26 Decembrie 2020

O zi de inaccesibilitate, de frig la propriu sau la figurat. O zi de pierdere de vitalitate sau de influențe negative.

Vom căuta să ne relaxăm prin rugăciune sau prin beție sau prin visare, deși în plan subtil putem simți energia zilei destul de ”înghețată” și dură sau plină de bariere.

Berbec

O zi de temeri. Ai nevoie de un confort artificial și te vei lăsa prins de câteva idei care îți vor consuma multe resurse. Începi un interval care te demotivează sau în care nu te simți prea stăpân pe situații, de aceea vei prefera să rămâi în gândurile tale și să eviți socializarea.

Taur

Luna se află încă în zodia ta și te sensibilizează prin tot felul de emoții. Ai unele influențe negative și tu, mare atenție atunci când te vei observa dur sau imperturbabil. Nu tot ceea ce se ascunde în tine este valoros și trebuie să ai curajul de a alege grâul de neghină.

Gemeni

O Sâmbătă împărțită prin stările ei. Ești și anxios și vesel. Dimineața nu te avantajează, ba mai mult de atât te simți pe un teren fragil și nu ești în cea mai bună formă. Spre seară însă renaști și te aduni cu poftă de viață și efervescent.

Rac

Începe un weekend de planuri și socializare, dar și de chef de a nu face nimic sau de a lenevi în gândurile tale. Este important să faci ceva cheltuieli astăzi și să nu uiți de lista pentru noul an.
Vrei liniște și te-ai săturat de aparențe. Mai bine să găsești răspunsurile decât să intri în conflicte cu tot felul de persoane rigide.

Leu

O zi de pomină această zi de Sâmbătă. Ai grijă la starea negativă care te presează ca o energie exterioară ce vrea să te încurce. Ai de făcut ceva drum care te obosește și atenție la ”ochiul care te deoache!” Posibile invidii mai vechi să îți facă neplăceri. Spre seară ai tu soluții și planuri pe care te vei concentra și îți vei schimba energia.

Fecioară

O zi de bucurie și de efort. Trebuie să fii omul potrivit la locul potrivit și simți un vibe special astăzi. Este corect, este o zi în care poți crește sau poți traversa peste piedicile care altădată păreau prea mult pentru forța ta. Ai revelații și ajutor, care, la sincer vorbind pare că nu este tocmai din zona pozitivă.

Balanță

O zi de weekend cu stări de spirit copleșitoare. Parcă te simți căzut și ridicat în această zi plină de urcușuri și coborâșuri. Dacă îți place să schiezi este ziua care îți va oferi aceeași adrenalină. Pe seară ai planuri de plecare și deschideri frumoase. Idei noi stau să apară și multe dialoguri interesante.
Un weekend de elevare, spor la citit sau la învățat.

Scorpion

Pare că persoana cea mai dragă este astăzi foarte dură, rigidă, impenetrabilă, închisă. Ceea ce te enervează tare. În plus ar trebui să știi că și tu atragi acest aspect și nu este doar din partea celuilalt. În loc să te enervezi pe discrepanța dintre voi, mai bine rezolvă situația din interiorul tău, pentru a fi mai bine de aici înainte. Dacă nu, posibil ceartă în cuplu și anxietate pe seară.

Săgetător

Vrei să te arunci în brațele cuiva iubit și pare că te lovești doar de ziduri și ignoranță. Posibil că modul tău de exprimare sau poate chiar body language-ul tău exprimă altceva. Ai nevoie de armonie și o vei găsi prin negociere sau prin dialog constructiv.

Capricorn

Încă mai este loc de distracție și de veselie. Ai poftă de aventură și vrei să prinzi seva bucuriilor de sărbători ca niciodată până acum. Vei avea multe de strâns și multă curățenie de făcut deja pe seară.

Vărsător

O zi împărțită între ai tăi de acasă și ai tăi prieteni. Acasă pare că este un mediu mai sumbru sau ceva te supără tare. Poate este și o nerăbdare a ta, poate este și energia casei care are nevoie de o curățare. După amiază și mâine multă distracție.
Ceva neplăceri în familie pot să sublinieze de fapt o energie negativă care stăruie printre voi. Ascultă ceva muzică în surdina, adu tu un plus de energie pozitivă sau fă ceva constructiv.

Pești

Vei avea parte de un weekend plăcut. Te duci la părinți sau faci ceva plăcut pentru cei dragi ai tăi. Dimineața poate să te găsească plin de nervi sau indispus, deși la amiază te-ai regăsit în apele tale dulci. Atenție la nervi cu cineva din cauza unui drum sau pe drum.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: