Horoscopul de Crăciun 25 Decembrie 2020

O zi în care vrem să depășim grutățile și să fim în confort.

Mai puțin specific unei zile de sărbătoare, dar pare că vom avea tendința de a ne lupta un pic. Recomandat să vedem partea plină a paharului și să găsim bucuria de a trăi. Iar luptele să rămână pentru celelalte zile din an.

Berbec

Confortul tău vine după ce știi că ai tot ce îți trebuie. Pentru tine liniștea nu este o plăcere. De aceea ești cel mai războinic dintre toți. Poți realiza unele lupte chiar și astăzi! Pe ideea luptătorului îi stă bine cu sabia, vei găsi tu provocările tale.

Taur

O zi cu bucurii și cu muuult confort. Ai multe pofte și singura ta provocare este luxul și opulența. Parcă stai să îți faci liste de dorințe sau parcă ai vrea dintr-o dată să devii și mai bogat!

Gemeni

Ai și tu confortul și provocările tale: interioare! ”Tu centrezi, tu dai cu capul”, cum s-ar zice. Tu cu alegerile tale și cu unele concluzii și cu unele nevoi. Petreci ziua după cum ți-e mai confortabil. Poate ușor pe lene!

Rac

Confortul este pentru tine o nouă temă, de Crăciun. Nu ne referim însă la cel emoțional ci mai mult la cel financiar. Vrei un viitor luxos și o viață mai stabilă, dar și mai creativă. Astfel că prin evenimentele zilei te vei întări în dorințele tale de creștere a nivelului de viață și de satisfacție financiară.

Leu

Un Crăciun plin de sentimente contradictorii. Parcă ai vrea să faci multe, dar parcă ai vrea să stai pe loc. O sărbătoare cu mici sentimente de vinovăție sau lipsă de calm. Ba mai mult decât atât, pare că ai o frustrare sau ești fragil.

Fecioară

Crăciunul tău este plin de veselie și de speranțe. Oscilezi între două stări: pe de o parte sentimentele de mare credință și o nevoie de apreciere a ceea ce ai realizat, iar pe de altă parte: lăcomie.

Balanță

Un Crăciun cu substanță. Fie tu ești pătruns de semnificația spirituală a nașterii Domnului, fie trăirile tale sunt în căutarea unor esențe noi pentru a da parfum vieții.

Scorpion

O zi de Crăciun plină de promisiuni. Dimpotrivă, nu te lăsa provocat! Confortul tău este relația de cuplu. Dar tot de acolo pot apărea și tulburări. Poate că persoana iubită nu se simte în largul ei. Ai nevoie să aduci armonia în ambianța ta!

Săgetător

Între confort și multe de făcut, parcă nu ai stare nici de Crăciun! O zi în care trebuie să găsești mulțumirea și bucuriile mici. Iar dacă îți place să muncești mai mult decât să stai în confort, atunci vei găsi tu lucruri de făcut!

Capricorn

Prietenii, copii, toți sunt în jurul tău și îți dau stări de bine. Unii te provoacă, alții îți aduc liniște. Multă adrenalină și multă bucurie. Un Crăciun plin de veselie și de joacă!

Vărsător

Crăciunul este o sărbătoare în familie, sacră, tradițională; cu bunele și provocările lui. Pare însă că acest Crăciun îți va schimba optica față de viitor sau că vei schimba tradiția pe viitor; vrei tu să pui o altă amprentă asupra acestei zilei sau asupra familiei tale.

Pești

Crăciunul te scoate din casă sau din confortul tău, într-un mod plăcut. Ai o zi benefică și plină. Ai și unele provocări și parcă nu simți cât de rapid trece ziua și sărbătoarea odată cu ea!

Crăciun fericit cu multe bogății în inimă, cu multe bucurii în casă și cu multă iubire în viață!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: