Horoscopul din Ajunul Crăciunului, 24 Decembrie 2020

Sunt lucruri care ne sunt obiceiuri, rită și altele care încă le descoperim sau care ne sunt noi și necunoscute. Astăzi este o zi care îmbină necunoscutul și trecutul.

Zi karmică, o zi în care trebuie să ieșim din tiparele trecutului și să găsim confortul în altceva, în lucruri mai recente sau mai prezente.

Berbec

Mai mergi la cumpărături pentru că mai ai încă de făcut multe. Pare că abia astăzi ți-ai adus aminte câte cadouri mai ai de cumpărat! Ca și când te-a luat timpul prin surprindere cât de repede a trecut. E vremea să cobori cu picioarele pe pământ să te bucuri de Ajun și de sărbătorile ce se apropie. Nu face lucrurile pe fugă, așa cum erai obișnuit, ci ia-ți timp pentru fiecare poftă și bucurie.

Taur

O zi cu bucurii personale dar și cu schimbări. Până ieri credeai că este bine să faci lucrurile într-un anume fel, de astăzi schimbi planurile și ideile spre altceva. Ba am spune că ai poftă de schimbări și ești plin de inițiative. De fapt, undeva în sufletul tău te pornești să cauți un tezaur nou.

Gemeni

Un Ajun și un Crăciun aparte. Astăzi pari o insulă sau pare că te izolezi în lumea ta. Chiar și înconjurat de mulți oameni dacă ai fi, tu tot în sinea ta te simți mai bine.

Rac

Ai și tu o karmă veche. Trebuie să o conștientizezi și să vezi valoarea independenței. Iată la acest moment de sărbătoare vei vedea ce vrea karma ta să îți spună prin dependență și independență.

Leu

Lecție personală, de la karmă, am putea spune pentru tine, aceste zile de Crăciun. Ai nevoie de cei care îți oferă confortul. Dar și tu ai nevoie să ți-l oferi. Valoarea confortului luată în considerare la acest moment de sărbătoare.

Fecioară

Un Ajun special cu mari planuri de viitor. Se pare ca ții neapărat să înveți din trecut și să îți depășești limitele. Vrei să începi deja o viață nouă și să te bucuri de un alt nivel…de lux și de plăceri.

Balanță

Un Ajun ce te anunță zile spirituale cu adevărat. Ai o apropiere specială cu ocazia acestor sărbători, parcă mai deosebite decât cele din trecut. O zi în care te agăți de valorile spirituale mai mult decât oricând în trecut.
O zi de preocupări spirituale și de surprize spirituale inclusiv. Simboluri și semne divine astăzi, mai ales pe seară.

Scorpion

Multe de făcut în doi, așa cum altădată nu ați mai făcut. Un Ajun și un Crăciun aparte pentru tine și pentru povestea ta de dragoste. Ești ca într-o magie; trăiești ca într-o poveste.

Săgetător

Un Ajun cu multe multe multe de făcut. Și de muncă și responsabilități. Neprevăzutul își va face și el loc în ziua ta. Ai nevoie de multă energie să faci față la toate aceste lucruri. Nici mâine n-ai timp de relaxare.

Capricorn

Cu prieteni și cu cei dragi, pe distracție această zi de Ajun. Ai de găsit timp pentru toți. În plus, atenție la consumul tău, pentru că energia lipsă îți poate crea neplăceri.

Vărsător

Trebuie să fii în familie, sau, ai tăi te vor lângă ei. Poate ai vrea să faci alte lucruri și poate te simți stresat din cauza unor obligații. Dar ajunul tău este acasă, mai ales dacă în alți ani nu ai făcut acest lucru.

Pești

Ajun cu multe drumuri. Pe telefoane, pe rezolvări, pe dialoguri și cu multe de făcut. Trebuie să fii peste tot și să faci o grămadă de lucruri deodată, dacă s-ar putea! O zi plină, dar bună.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: