Horoscopul zilei 23 Decembrie 2020

Astăzi o zi efervescentă și plină de acțiune, o zi de noi începuturi!

Suntem grăbiți și foarte activi. Avem nevoie de planuri de acțiune pentru a reuși să împărțim timpul în toate câte vrem să le facem. O zi ”pe repede înainte”!

Berbec

Luna îți este prietenă bună, ea se află în zodia ta și îți reîmprospătează energia și reflexele. Ai foarte multe de făcut și ești într-o formă foarte bună. Nu fi însă acid sau agresiv, pentru că s-ar putea să fii nevoit să faci față unor situații alături de persoane nu la fel de rapide ca tine. Ai o sete de viață foarte mare!
Ai tu reflexele tale și viteza ta de reacție. Ai mult curaj și ești în cea mai mare formă. Te simți eliberat după tot stresul din acest an!

Taur

O zi de mari răscoliri și de intensitate interioară. N-AI STARE DELOC. VREI SĂ FACI LUCRURI MĂREȚE și parcă nici răbdare nu ai să înceapă noul an. Ai tu secretele tale pe care le ții bine ascunse de curiozitatea celorlalți.

Gemeni

O zi de reuniuni și de planuri revoluționare. Vrei să pornești un nou motor al vieții tale și ai nevoie de o energie în plus, de un alt anturaj sau de cineva în care să te poți încrede. Ai o sete de schimbare foarte mare!

Rac

Tensiuni în care ești angrenat se vor simți astăzi și mai puternic decât de obicei. Atenție la durerile de cap; la propriu la la figurat. Ziua îți revelează ceva important: să fii activ pentru a obține ceea ce îți dorești. De fapt, tot anul a fost vorba despre ieșirea ta din emoțional pentru a face lucruri concrete. Ai o sete de respect foarte mare!
Anul trage concluziile pentru tine: ai nevoie să fii mai activ. Sau cel puțin la fel de pus pe acțiune, precum esți implicat emoțional.

Leu

O zi de mari realizări și de multă acțiune. Nu ai timp de stat și nici chef! Vrei să faci multe lucruri și să cizelezi la fel de multe lucruri. Ai o sete de apreciere extraordinar de mare.

Fecioară

Energie foarte multă pentru tine astăzi, ba chiar copleșitoare. Este o energie ce a stat mult timp ascunsă în ființa ta, o energie pe care ai inhibat-o! Astăzi, anumite dialoguri te fac să fii foarte activ, plin de revelații și de o determinare aparte. Ai o sete de bani foarte mare!

Balanță

Această zi poate fi una importantă în relația ta de dragoste, trebuie să aduci armonia cu tine. Mai ales dacă persoana iubită este prea individualistă sau poate că tu o respingi! Este momentul în care trebuie să înveți să faci față provocărilor și să te cunoști mai bine pe tine, ca partener/ă. Ai o sete de adrenalină în doi!

Scorpion

Zi de muncă pe brânci. Proiecte noi sau după caz, un proiect vechi intră pe ultima etapă de rezolvări. Ai o zi importantă alături de colegi și de multă efervescență la serviciu. Ai o sete de responsabilități foarte mare și te iei foarte în serios!

Săgetător

O zi foarte explozivă, chiar pe placul tău. Energia zilei te pune în mișcare continuă pe tot felul de proiecte sau în diferite provocări și riscuri. Ești, astăzi, un iubitor al jocului sau un împătimit al distracției. Ai o sete de putere foarte mare!

Capricorn

Ai o zi de mult efort alături de cineva foarte agitat. O persoană din familie îți cere foarte multă atenție sau poate are o stare de neliniște tradusă într-o problemă de sănătate. Ai o sete de acțiune foarte mare!

Vărsător

O zi de vindecare a unor conflicte și de discuții interesante, motivante. Ai o mare sete de drum și de vorbă, vrei să afli și să faci cât mai multe lucruri. Poți negocia ceva important sau poți face un mare contract, așa ca de final de an!
Un moment important pentru începutul sărbătorilor. Pare că vrei să faci un drum undeva într-un loc foarte drag!

Pești

O zi de cheltuieli și de investiții. Ai o sete de cumpărături foarte mare! Trebuie să vezi roadele semințelor cultivate în trecut și să le măsori în valori. O zi de pus semințe noi, pe pământ fertil.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: