Cum ne îmbrăcăm de Sărbători, la mesele festive de Crăciun și Revelion? Trei sfaturi și ținute propuse de Doinița Oancea

Cum ne îmbrăcăm de Sărbători – 3 sugestii vestimentare festive, create de Doinița Oancea, special pentru voi. Text, propuneri și model: Doinița Oancea

Chiar dacă trăim vremuri ciudate, chiar dacă obiceiurile ne sunt date peste cap și avem grijă mult mai mult decât o făceam înainte, bucuria Crăciunului rămâne cu noi.

Da, 2020 a fost un an atipic, care ne-a pus la grea încercare: emoțional, mental, profesional și, pe unii dintre noi, chiar fizic, din păcate.

Însă, întotdeauna și oricât de greu ne-ar fi, viața trebuie trăită, iar noi să ne găsim și să ne construim momente de bucurie. Așadar, vine Crăciunul! Este atât de aproape încât îl simt ca pe singura certitudine rămasă într-o mare de incertitudini. Și bine face!

În această perioadă, timpul parcă se comprimă și mereu avem senzația că ceva va rămâne nerezolvat. De aceea, astăzi, mi-am propus să vă amintesc de voi. Să vă spun că, pe lângă curățenie, dezinfectat de la clanțe la podele, gătit 10 feluri de mâncare și împodobit casa și bradul, ar trebui să ne ocupăm puțin (mai mult) și de noi. De starea noastră de spirit și să ne oferim momente de bucurie.

Au fost luni în care mai mult ca sigur, multe dintre voi poate ați lucrat de acasă, îmbrăcate lejer sau chiar în pijama. Poate de multe ori v-ați aranjat doar pe jumătate, la ședințele online. Dacă ați ieșit la cumpărături, este posibil să vă fi dichisit ca pentru un cocktail party. Dacă ați făcut-o, felicitări, dacă nu, nu-i nimic! Acordați în această perioadă mai multă atenție felului în care vă îmbrăcați. O să vă prindă bine și o să vă ofere acea bucățică de “normalitate”, care ne lipsește tuturor.

Așadar, haideți să ne facem frumoase, indiferent dacă de Sărbători vom sta acasă, vom merge în vizită la rude, la părinți, la socrii sau prieteni. Și încă ceva, haideți să ne gândim puțin cum să ne îmbrăcăm în funcție de cine sunt cei pe care îi vizităm. Ce ziceți, v-am stârnit interesul?

În primul rând, aș spune că anul acesta nu ar trebui să luați în calcul nimic și să faceți fix cum vă dictează inima. Ce dacă ești overdressed sau underdressed? E pandemie! Ai o scuză, în orice situație te-ai afla.

Dar dacă vreți să luați în calcul anumite aspecte, vă sugerez câteva. Uneori, ajută!

Cum ne îmbrăcăm de Sărbători, dacă mergem în vizită la prieteni fashioniști?

Libertate de exprimare totală. Dacă le știți casa și aflați ce setup există la masă, încercați să nu vă îmbrăcați în culoarea feței de masă. În afara acestui detaliu, puteți aborda orice stil care simțiți că vă ajută să iesiți din cotidianul și banalul în care ne-a adus această pandemie. Dacă nu s-a stabilit o tematică a serii, din punct de vedere vestimentar, ar fi bine să dați frâu liber imaginației.

Personal, nu am mai purtat de mult o rochie scurtă și cu siguranță, cea din poza de mai sus m-ar face să mă simt superbă. Rochia este creată dintr-un material cu irizații metalice, este drapată în partea de sus și are o centură în talie, care va accentua silueta și decolteul.

Rochia se găsește AICI

Cum ne îmbrăcăm de Crăciun și de RevelionCum ne îmbrăcăm de Sărbători dacă mergem în vizită la rude

Dacă invitația de Crăciun vine din partea unor prieteni “less intrested in fashion” sau de la rude, îmbrăcați-vă astfel încât să vă simțiți bine. Aveți grijă ce alegeți, este important ca și ei să se simtă în largul lor.

Poate că ar trebui să țineți cont și de condiția financiară a celor la care mergeți și a invitaților lor (try to mantain a balance). Discutați puțin înainte.

Dacă gazdele voastre sunt genul relaxat, încercați un set format din bluză și pantalon de catifea. E “cool enough” cât să simți că te îmbraci festiv. În plus, ținuta aceasta are câteva detalii care să o diferențieze de treningul banal, cel în care faceți sport sau stați prin casă.

Ps: Ea poate fi purtată atât cu sneakersi, cât și cu tocuri. Voi decideți ce variantă este potrivită pentru invitația pe care urmează să o onorați și persoanele care vor fi prezente.

Setul îl găsiți în shop-ul online de AICI. Piesele le puteți combina pe rând, fie cu un top cu paiete sau cu o pereche de pantaloni din catifea, cu talie înaltă.

Sugestie: ținută de Sărbători, dacă mergem la o petrecere de cupluri

Vrei să fii ultra feminină? Alege o rochie midi, roșie ca focul și poart-o cu o pereche de sandale cu toc subțire! Vei fi feminitatea în persoană, vei radia și te vei simți frumoasă!

Acesorizeaz-o cu stil: cu bijuterii fine aurii sau cu o pereche de cercei cu perle și un colier. Rochia o găsești AICI

Evident că există o multitudine de posibilități de a ne alcătui ținuta potrivită. Eu însă, v-am lăsat aici aceste sugestii, doar cât să vă deschid “apetitul” pentru Sărbători și pregătirile noastre. Să vă trezesc și să vă determin să căutați în dressing rochii festive sau, de ce nu, să vă provoc la un shopping pentru aceste Zile de Sărbătoare și VOIE BUNĂ!

Sărbători fericite, my lovies!

Related Posts

Comments (3)

bobby moldovan

Super tare, Îmi ești foarte dragă mai ales cînd vorbești accentul !!

bobby moldovan

Arată foarte bine jainele modei!!!

bobby moldovan

Arată foarte bine hainele modei la fel și tu doinita idola mea te puup sa fi sănătoasă și fericită!!😘🥰❤🙏 Craciun Fericit!🤗🎁

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: