Ce a adus pandemia în garderoba noastră. Care sunt tendințele pentru 2021?

Ce a adus pandemia în garderoba noastră? Ei bine, pandemia a schimbat radical modul în care facem shopping și în care ne îmbrăcăm. Cumpărăturile s-au mutat online, iar întâlnirile și ședințele, acasă, în fața calculatorului. În plus, în garderobă și-au făcut loc măștile, medicale sau designer, care completează toate ținutele atunci când suntem în exteriorul locuinței.

Pentru designeri nu a fost ușor.

Pandemia a oprit caruselul. În toate domeniile, dar mai ales pe noi toți, ca indivizi. Nu ne-am dat, cu siguranță, seama, pe atunci că ritmul era alert, mult prea alert. Oprirea a fost bruscă, din păcate, puterea de adaptare, mare, din fericire. Cu toții am căutat și probabil cei mai mulți am găsit soluții. Acolo unde au existat pârghiile necesare, vezi marile case de modă, impactul a fost și mai mare. Mai departe de jumătatea anului 2021 nu avem cum să previzionam nimic. Continuăm cu pași mici, dar nu ne permitem să dispărem”, spune Raluca Lupulescu Soare, creator de haine unicat la Parapli Solèy.

Pentru că petrecem din ce în ce mai mult timp în fața calculatoarelor, accentul se pune pe topuri colorate sau uni, în funcție de background-ul din cameră. Care sunt tendințele? Iată ce spune Raluca.

Ce a adus pandemia în garderoba noastră? Culori puternice

Galbenul, roșul, portocaliul vor ajunge din nou în ținutele noastre, alături de alte culori puternice de care ne-a fost teamă până acum. Simbolizează optimismul și speranța.

Logo-urile mari și imprimeurile strălucitoare se regăsesc deja în prezentările marilor case de modă.

Minimalism romantic

Ținutele sofisticate și rigide încep să dispară din dressing-uri, fiind înlocuite de haine confortabile, din materiale moi, perfecte pentru a va petrece timpul alături de prieteni și familie în grădină, la soare.

Ce a adus pandemia în garderoba noastră Pantaloni, leggings, treninguri

Mai puțin vizibile în anii trecuți, acum reprezintă un statement pentru un stil de viață sănătos în timpul pandemiei, în culori neutre sau pastel.

Imprimeuri florale și materiale ușoare

Din acest punct de vedere, pandemia nu schimbă regulile pentru primăvara 2021. Imprimeurile florale, care inspiră speranță, se află pe lista tuturor designerilor. Sunt perfecte pentru brunch-uri în compania persoanelor dragi.

Ce a adus pandemia în garderoba noastră: Măști de protecție cu stil

Pandemia a transformat măștile de protecție într-un accesoriu fashion. Se poartă măștile colorate și cu imprimeuri, măștile care transmit un mesaj sau cele care sunt imprimate cu elementele de brand ale caselor de modă. Au început să fie adaptate pentru activitățile de zi cu zi, de la școală și birou, până la plimbări și ieșiri la terase.

Reîntoarcerea la piesele basic

Da, este vorba despre acele tricouri albe, jeans, rochii simple și blazere în alb și negru. Oferă un look chic în orice ocazie, inclusiv în call-urile interminabile de pe Zoom.

Piese unicat

Într-o mare de chipuri dintr-un apel video, puteți ieși în evidență printr-o ținută unicat. Pe care o puteți purta apoi la plimbare sau la terasă.

Până la urmă, moda este și despre ceea ce simțim, de aceea vă recomandăm să purtați hainele și ținutele care vă fac să vă simțiți conforabil.

Nu ignorați nici designerii români, au cel mai mult nevoie să fiți alături de ei în această perioadă, în care creațiile lor sunt mai puțin vizibile.

“Aveti avantajul de a-i avea aproape, puteți să-i sunați și să vă programați o vizită la showroom-urile sau atelierele lor, le va face mare plăcere. Dacă știți foarte clar ce vreți, comandați online desigur. Dar țineți cont că o întâlnire ochi în ochi cu designerul respectiv vă ajută de ambele părți. Voi veți fi mulțumiți că puteți să explicați clar ce vă doriți, iar pe ei energia prezenței voastre îi va ajuta să-și contureze creația bespoke, să vă înțeleagă povestea și să fie mai aproape de dorința sau nevoia voastră.”, spune Raluca Lupulescu Soare.

Indiferent ce alegeți să purtați în perioadă următoare, amintiți-vă că cel mai important este să vă placă și să simțiți că ținuta a fost croită pentru voi.

Foto: Arhivă personală/ Parapli Solèy

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: