Horoscopul zilei 22 Decembrie 2020

O zi de calm și acceptare, pace și împăcare!

Pe de o parte bucurii și multă efervescență, pe de altă parte iritare și subiecte agasante!

Berbec

Ești într-o perioadă tocmai bună pentru a-ți propune țeluri cât mai înalte. Bucurii și validări. Vești bune de la drum sau planuri de drum.
Ai nevoie să te validezi, să te confirmi, să știi cine ești și ce poți!

Taur

O perioadă de evoluție stă să îți întindă covorul roșu al aprecierii dinspre persoane foarte valoroase pentru tine. Ai o zi în care va trebui să faci exerciții de temperare și de calm. Pacea interioară este importantă pentru a te regăsi în confortul tău. Iar apoi toți acei pași de evoluție pe care îi vei urma.

Gemeni

Ai și tu pacea ta de făcut. Trebuie să ridici steagul alb în fața viitorului și să te declari împăcat cu ceea ce stă să vină către tine. Ai început o perioadă valoroasă și vei vedea curând rezultatele.

Rac

Pacea sufletului este bunul tău primordial. Însă această zi se referă la pacea ta din punct de vedere profesional. Ai vrea mai multă liniște în preajma ta și tu să emiți o pace pentru cei din jur.

Leu

Ceva ce vei afla astăzi te va face să răsufli ușurat. În plus, poți spune că te simți pe val și ca faci lucruri foarte importante. Te poți bucura de aceste zile care sunt pe placul așteptărilor tale.

Fecioară

O zi de lupte intense și de pasiuni fulgerătoare. Luptele tale interioare îți cer transformări și vindecare prin acceptare. Ai nevoie să faci pace cu spiritul tău. Sau să te reconectezi cu el.

Balanță

Și tu ai pacea ta de făcut; cu persoana iubită. Ai nevoie să o susții în proiectele sau în nevoile ei. Aveți nevoie de armonie în cuplu și de acțiuni în doi.
Persoana iubită înțelege după lupte interioare ce înseamnă acceptarea. Iar asta poate reprezenta o nouă etapă pentru relația voastră.

Scorpion

O pace în plus nu strică nimănui. Pentru această perioadă este vorba de pacea la serviciu și între colegi. Așa, înainte de sărbători, este nevoie de generozitate și de împăcări.

Săgetător

O zi de împăcare și pentru tine. Și bucurii în egală măsură; de la copii și de la prieteni. Demult așteptai un astfel de moment. Este o zi ce deschide câteva împlini dar și unele cheltuieli ce nu îți plac.

Capricorn

O zi de tensiuni interioare și de iritare cu cineva apropiat. Altfel, ai nevoie să faci pace cu familia, cu mama, cu o persoană dragă sau cu o altă persoană din familie.

Vărsător

Împăcare și pentru tine în această zi. Cu un vecin, cu o persoană ce-și cere scuze sau poate va trebui să negociezi ceva. Dacă ai vânzări de făcut, este o zi în care poți accepta un preț mai mic decât cel pe care ți l-ai propus.
Toate sunt mai calme din această săptămână, perioadă ce se va acorda ca un instrument muzical, după notele pe care tu singur le vei cânta.

Pești

Ai și tu împăcarea ta de făcut astăzi. Este vorba de o cheltuială pe care trebuie să o faci. Dar atenție și la proiectele tale financiare și la lista de cumpărături. Ai o investiție de făcut în maxim două luni, pentru care trebuie să începi să economisești ceva bani.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: