Horoscopul zilei 21 Decembrie 2020

O zi în care avem acces la tot felul de lucruri ce ne pot aduce schimbări pozitive.

Pentru a beneficia de aspectele pozitive ale zilei este important să nu ne lăsăm cuprinși de obsesia controlului.

Berbec

Ai acces la un anume anturaj care îți poate fi extrem de benefic prin susținere sau prin ajutorul direct. Pot fi și dialoguri foarte importante în care te simți validat. Pot fi și revelații care se aprind ca beculețele în subconștientul tău.
Oamenii importanți îți deschid drumuri noi!

Taur

Ai o zi de evoluție și ești într-o perioadă în care poți realiza tot ceea ce ai visat vreodată. Tot ce trebuie să faci: să îndrăznești cât mai sus și să fii deschis la schimbări; chiar dacă unele dintre ele îți vor cere să te schimbi la 180 grade.

Gemeni

Ai o viață spirituală intensă și probabil semne și simboluri care îți confirmă că ești pe drumul potrivit. O zi de concentrare pe rezolvarea unor paradoxuri sau calculul unor pași foarte mici în proiecte foarte mari.

Rac

Persoana iubită are capacitatea de a te ajuta să avansezi cu mult mentalitatea ta și capacitățile tale. Ai încredere în darurile zilei și vezi cum poți urma calea către reușită și către realizare.
Cei mai buni colaboratori sunt cei care au răbdare cu evoluția ta.

Leu

Un coleg mai în vârstă are pentru tine unele soluții avantajoase. Apoi, este la fel de posibil să ai lângă tine, în viața de zi cu zi, o persoană care te poate proteja și îți poate oferi suportul ei pentru a te simți înțeles în tot felul de revelații și situații mai misterioase.

Fecioară

O zi de foarte mare însemnătate pentru confortul tău. Ai nevoie să îndulcești mediul și ambianța ta, iar pentru asta vei avea invitații sau sugestii de la un prieten. Ai prieteni care studiază psihologia, sau persoane foarte pregătite. Alături de ei poți găsi ambianța dorită și ideile necesare.

Balanță

O zi de multă muncă și de tensiuni cu cei apropiați. Deși acele tensiuni îți pot crește pofta de a rămâne peste program la serviciu. O situație la muncă se poate rezolva prin raportarea la trecut.

Scorpion

Ziua îți este foarte favorabilă pentru a te relaxa în sfârșit. Ai dialoguri foarte revelatoare, ai înțelegere și claritate. Ai poftă de distracție și probabil prima parte din zi vei prefera să îți iei liber.
Drumuri revelatoare.

Săgetător

O zi de rezolvări financiare. În sensul în care vei putea face anumite cheltuieli pentru a rezolva unele conflicte cu cineva apropiat. Poate că trebuia să fi venit cu acest răspuns mai devreme. Cheltuieli pentru cei dragi.

Capricorn

Ești într-o perioadă de realizări mari, dar și de pași mici. Ai nevoie de multă răbdare și de multe dialoguri revelatoare. Pentru tine este benefică ziua în plan intelectual.

Vărsător

Când intuiția îți arată ceva pași de business sau ceva în plan financiar, bine ai face să o asculți. Cel puțin astăzi. În egală măsură fii atent la ceea ce-ți dorești că s-ar putea să ți se întâmple: nu vorbi și nu gândi pesimist.
”Gura aurită” poate fi un bun prieten sau un mare deserviciu!

Pești

Ești mai bine și parcă îți vine inima la loc. Ai revelații pentru aceste zile de mare evoluție pentru tine. Fii activ și gândește-te la propriile nevoi. Poți realiza foarte multe și pe planuri destul de diferite. Succes!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: