Horoscopul zilei 20 Decembrie 2020

ATENȚIE LA TOXICITATE: EMOȚII TOXICE, ALIMENTE TOXICE, RELAȚII TOXICE!

O ZI ÎN CARE INTUIȚIA NE ARATĂ UNELE LUCRURI CE NE POT GHIDA SPRE O IEȘIRE DIN TOXICITATE SAU DIN AUTODISTRUCTIVITATE SAU DIN AUTOSABOTAJ, AUTODEPRECIERE ETC.

Berbec

Duminica aceasta este ziua ta de odihnă și recomandat este să dormi până mai târziu și să stai liniștit în preocupările tale pentru a-ți conserva energia. Dacă nu te simți prea bine este tocmai pentru a te îngriji de tine. Vindecă toxicitatea interioară!
Unele dezamăgiri pe care le ții ascunse sub preș pot să îți genereze tot felul de stări neplăcute sau să te împingă la vicii.

Taur

Dorințe toxice îți dau ghionturi și te țin ocupat. Recomandat să te scapi de ele și de dezamăgirile care îți șuieră prin suflet. Ai nevoie de planuri noi și de puterea schimbării.

Gemeni

O zi de socializare și prieteni, dar cu unele experiențe toxice. Atenție la agitație și la rigiditatea toxică pe care o poți întâlni pe parcursul zilei.

Rac

A fi util este un sentiment care îți umple inima de bucurie și sufletul de toxinele altora. Ai nevoie să cizelezi: chemarea ta către voluntariat și către a generaliza ajutorul pe care tu îl oferi.
Înainte de a ajuta pe toată lumea ai nevoie să te ajuți pe tine, în tot ceea ce tu reprezinți: trup, minte, suflet.

Leu

Atenție la crize de digestie sau neplăceri cauzate de toxicitate energetică sau alimentară. O zi care poate fi neplăcută, recomandată temperarea la distracție și atenție la alimente.

Fecioară

Persoana iubită ar putea suferi, iar tu ai răbdarea necesară pentru a-i oferi susținere și vorbe calde, sau după caz medicamente și preocuparea, disponibilitatea ta.

Balanță

Atenție la sănătate: crize de fiere, epuizare, probleme digestive. Fii temperat în ceea ce faci și evită oboseala. Ar fi recomandată odihna și liniștea. Nu abuza de tine, nu te nedreptăți. Corpul tău pare că dă semne de oboseală cronică.
Zi de detoxifiere!

Scorpion

O zi de distracție cu prieteni vicioși sau cu emoții toxice. Atenție la mici crize de panică sau la mici crize de adolescență, după caz. Ai nevoie să dai bucurie copilului din tine, care pare demult intoxicat cu tot felul de emoții neplăcute. Atenție la sănătatea tatălui.

Săgetător

O zi cu tensiuni în familie. Sau probabil cineva drag care nu se simte tocmai bine. Ai nevoie să fii disponibil celor dragi și să vii cu soluții.

Capricorn

O zi de bucurii, Jupiter a ieșit din zodia ta și începe să lărgească sfera bucuriilor financiare. Fii deschis la noi proiecte și generos la cadouri.

Vărsător

O zi de enervare din cauza banilor. PE DE ALTĂ PARTE, ATENȚIE DE ASTĂZI ÎNCEPÂND LA ÎNGRĂȘARE. Pe parcursul următoarelor 12 luni există riscul de a lua ceva proporții.
Începi de astăzi o vibrație foarte diferită. Bioritmul tău se va schimba și toate vor fi mai ușoare. Atenție doar la propriile excese!

Pești

Atenție la alergii și la cât ești de toxic tu față de tine însuți. Ai nevoie de iubire de sine și de multe satisfacții. În plus, tot de astăzi vei putea aduce pacea în interiorul tău.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: